קשר חדש לפני סגירת הקודם
מבולבלת
האקס שבחו"ל
⌄
לפני שנתיים הכרתי בחור דרך אתר האינטרנט "מקושרים".הוא שלח לי הודעה והבהרתי לו שאין סיכוי שיקרה משהו כי אני לא נוהגת להפגש עם אנשים שאינני מכירה.הוא לא הרפה...ולבסוף הסכמתי לראותו במצלמה שבמסנג'ר, וכך בעצם התהדק הקשר ונפגשנו למין דייט.מצאנו חן אחד בעיניי השנייה וכך המשיך הקשר...כעבור חודש הוא הודיע לי שהוא טס לחו"ל...בכיתי המון , כאב לי מאוד...הוא גרם לי להתאהב בו מיד לאחר הנשיקה הראשונה שלנו. הוא הכאיב לי נורא. אבל לא האשמתי אותו כי זו זכותו המלאה...ואני אשמה שבפחות מחודש היו לי ציפיות.נכון להיום יש לי בן זוג מקסים כבר שנה וחצי...אבל אני חייבת להודות שהבחור הזה לא יוצא לי הראש...כבר שנתיים!!! אני חיה עם בן אדם אחר, ואני באמת אוהבת אותו...אבל אני לא יודעת מה לעשות, הרבה פעמים נסיתי למחוק אותו מהחיים שלי בכל דרך אפשרית ותמיד חזרתי לחפש אותו שוב ושוב...וכל פעם שאנחנו משוחחים הוא מוזר...מצד אחד הוא גורם לי לחשוב שהוא מרגיש כמוני ומצד שני הוא אומר לי: "אני לא רוצה לפגוע בך יותר".בפעם האחרונה ששוחחנו החלטנו שנשאר בקשר פה ושם...נדבר בטלפון במחשב...אבל רע לי קצת, ואני לא יודעת מה לעשות איתו כבר. אני לא יודעת אם מדובר באהבה או בסתם גחמה...והדבר הכי אבסורד בסיפור הוא שלא קיימתי איתו יחסי מין!אני אשמח אם תעזרו לי, תייעצו לי ...תודה.
ד"ר אורן חסון
סיפור בתוך סיפור, והסיפור שלא נגמר
⌄
מבולבלת יקרה,
זה מבלבל, כי עוד לא סגרת את הסיפור ההוא לפני שהתחלת את הקשר החדש שלך, ולא פינית את עצמך כדי להתאהב לגמרי. יותר מזה – את עדיין מטפחת את מה שהיה אז, אולי בגלל שהוא מדהים, אבל אולי יותר משום שהוא פגע בך ונטש אותך, והאגו הפגוע שלך הוא זה שדורש תיקון. חבל שאת התיקון הזה את מחפשת דרכו, דרך מי שפגע בך, ולא דרך מי שבוטח בך ואוהב אותך, אבל לפעמים כך זה עובד.