טיפול מיני: המלצות והכוונה
ה.ק
חוסר חשק
⌄
שלום,
אנו זוג בגיל 30, בקשר גבר 3 שנים ובקרוב נתחתן . יש לנו בעיה של פחות מדי מין . הבעיה מטרידה את שנינו מדברים על זה ולא מוצאים פתרון . רמת החשק שלי ירוד מאוד ( למרות שבעבר היתי נמרצת יותר חושנית יותר ומגורה בקלות, כעת זה ההפך אני מתקשה ל"כבות את המח" ולתת לגירו להתפתח ולהגיע למצב של משיכה , מין ...מצד אחד אני נוטה לחשוב שזה עקב חוסר מגע וביטויי חום ושאוליח הוא לוקה בחסר בלדעת מה לעשות כדי להדליק אותי , מצד שני אני מבינה את התיסכול והחששות שלו ליזום ולהתקל בדחיה או תחושה של "עושה טובה" שזה מעין מעגל .כשאני יוזמת לרב הוא נענה בחיוב וזוכה לתענוג . מידת ההנאה שלי בעיקר מגיעה מלאות אותו נהנה ולא ההנאה שלי .בעיות רפואיות כגון יובש /כאבים -אין לי .מכוון שאנו לא מוצאים פתרון הצעתי שנלך לטיפול/מפגש יעוץ בנושא . הוא לא מוכן . האם יש טעם שאני אגיע לטיפול לבד ? האם יש פתרון או שככה נחיה עם זה ( מחשבה ששנינו לא אוהבים אותה אך מוכנים "להקריב" מין כנגד פירוק הקשר.מה הית מציע ?
ד"ר אורן חסון
טיפול מיני
⌄
ה.ק. יקרה,
כדאי שתלכי להבדק. לפעמים זה גם יכול להיות עניין כימי/תרופתי, כמו גלולות שהחלפת. לפעמים סיבות אחרות. אני ממליץ שתלכי למטפל מיני, גם אם לבד. אם צריך יהיה להביא אותו לשם, המטפל או המטפלת יתנו לך טיעונים משכנעים יותר עבור בן זוגך מדוע כדאי גם לו לבוא. ואולי כדאי שתחשבו על הקרבת "טיפול מיני כנגד מין טוב לחיים".האתר של האגודה הישראלית לטיפול מיני (איט"ם):http://www.itam.org.il/