טיפול מיני - המלצות ודרכי פעולה

תאריך פנייה: 27.07.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אורטל
למה זה לא הולך??
28.07.2010 • 00:35

אני בחורה בת 23, נשואה 10 חודשים , אני עם בן זוגי 4 שנים. מה שקורה אולי מאז שהתחתנו (ולעיתים היו מקרים שלפני) הוא שאנחנו מנסים לקיים יחסי מין וזה לא הולך. לא משנה מה הוא מנסה לעשות בכדי לגרום לי הנאה , זה משאיר אותי אדישה לגמרי, למרות שיש משיכה ויש חשק מיני, אך משהו מתפקשש, אני לא רטובה, החדירה נהיית מכאיבה.בעבר סבלתי מפטרייה ואכן החדירות היו כואבות לי. היום זה לא המצב, אני בריאה מהבחינה הזאת. אני מנסה להבין מה הגורם לכך ולא מצליחה להגיע לתשובה. לפעמים אני צופה בפורנו, וגם אז לוקח לי זמן להתגרות אפלו ע"י עצמי. קרה לי שהיייתי עם גבר אחר, לפני הנישואים בתוך מערכת היחסים עם הנוכחי ,וכן התגרתי והכל הלך חלק כפי שצריך להיות אבל זאת הייתה בתקופה שכן הייתי מצליחה להתגרות מהר ע"י פורנו והיו פחות בעיות במין עם מי שעכשיו בעלי. חשוב לציין אולי, שבעניין הנפשי בקשר המצב גם לא משהו, אני מאוכזבת מאוד מבעלי מכל מיני נושאים שמרגיש לי שהוא לא גבר ולא משרה עלי בטחון הן כלכלי והן נפשי וכו. יש הרבה כעסים ותקשורת לקוייה. ובכללי אני עוברת תקופה קשה של חיפוש עצמי בעבודה ולעתיד. האם יש בעיה בגופי של חוסר הורמון שאחראי לגירויי ?או שזה נפשי, מתח וכדומה? , או שגם וגם? או שבכלל כל זה קשור לבעלי אולי אני לא נמשכת באמת?.. אני לא רוצה לפרק את החבילה בגלל דבר כזה, אם יש משהו שיכול לעזור, אשמח לשמוע.

ד"ר אורן חסון
טיפול מיני
28.07.2010 • 02:02

אורטל יקרה,
אין סיבה שבשלה אתם צריכים לפרק את החבילה. אבל בהחלט יש סיבה ללכת לטיפול מיני.נסי לחפש מטפל/ת מיני/ת באתר של איט"ם (האגודה הישראלית לטיפול מיני), בקישור הבא:http://www.itam.org.il/או נסי ליצור איתי קשר במייל, בצרוף מקום מגורייך. אולי אוכל להמליץ לך על מישהו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083