טיפול מיני בזוגיות לסבית

תאריך פנייה: 04.07.2005 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
שבועות 38
חוסר במיניות
04.07.2005 • 02:49

אני נמצאת בזוגיות כבר 6 שנים עם ילד בדרך.חוסר מיניות והתענינות מינית הייתה מההתחלהאני מחקה תמיד ךפתרון שפתעום יופעה או חשק שיום אחד יופיאה לבת זוגתיוהיא תוענת שיש לה חשק היא פשוט לא יודעת מה לעשותהיא טוענת שהיא מאוד אוהבת ושגם היא לפעמים מרגישה מתוסכלת .אני מרגישה שפשוט לא יהיה משאני זקוקה לו בקשר הזה מבחינת מין או בכלל מגע פיזי ושעד עכשיו השלתי את אצמי. זה הדבר היחיד שחסר לנו או במיוחד לי בקשר זה הכן גורם להמון בכי כעס חוסר ביטחון וכו' אבל בכל זאת לא התחתנתי כדי להתגרש ואינני מסוגלת לעזוב את הקשר סתם כךהאם יש תקוה? האם אני שלילית מדי בתפיסתי האם מארחת יחסים תוכל להיות טובה בהדרותו של מין?

ד"ר אורן חסון
טיפול מיני ביחסי נשים
05.07.2005 • 01:16

שבועות יקרה,
אני מניח שמדובר באהבה לסבית, כשאת או היא בהריון (או ילד מאומץ בדרך?). מערכת יחסים יכולה להיות טובה בהעדר מין, ובתנאי שזה מתאים לשני בני הזוג. לשתי בנות הזוג במקרה שלכן. לפיכך, אם הבעיה מתמשכת, אני ממליץ על טיפול מיני לברור הבעיה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
שבועות 38
טיפול מיני ביחסי נשים
07.07.2005 • 00:28

היינו בטיפול זוגי אבל לא מינישנינו היינו בטיפול יחידני גם, בת זוגתי שמתקשה להיות מינית איתי ממשיחה בטיפול ואפילו נישתה טיפול אלטרנטיבי האם תוכל ליעץלנו לאן לפנות לטיפול מיני זוגי כי אני מניחה שזה חייב להיות זוגי.נכמד לשמע שיש אפשרות לאושר בלי מין אבל כרגע לדעתי התסכולים שזה צובר לא יתנו לנו מנוס. תודה מראש

ד"ר אורן חסון
האגודה הישראלית לטיפול מיני
07.07.2005 • 01:28

שבועות יקרה,
בדקי את הרשימות באתר של איט"ם (האגודה הישראלית לטיפול מיני).http://www.itam.org.il/members/members_list.htm

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083