לריב רק על מה שחשוב - פורום זוגיות

תאריך פנייה: 04.07.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מיטל
זוגיות או משפחה??
04.07.2005 • 08:41

הנני בת 26 ועומדת לפני חתונה בעוד כמה חודשים עם בחור מקסים. כאשר חברי הציע לי נישואים חברתי הטובה ובן דודי (הם זוג ) כעסו ועשו רעש כמה ימים (גנבנו להם את הרעיון, הקדמנו אותם בכוונה וכו..) . מאז אני שומרת על קשר עם חברתי טלפונית אך את חברי זה מעצבן כי הוא אינו רוצה שאני אשתף אותם במהלך החתונה, הוא טוען שהם נכנסים לו לתוך הורידים והוא לא אוהב את זה הוא מאוד פגוע מהעובדה שעד היום בן דודי לא מצא את המקום לבוא ולהתנצל על מה שקרה.חברי בא ממשפחה עם מערכת יחסים לא קרובה וחמה, את הצרכים הבסיסים הוא קיבל אך חום ואהבה וקשר חברי לא היה, לכן הוא לא מקבל את הקשר החם שיש לי עם דודתי וילדיה , ומה גם שאינני חושבת שלספר איזה צלם או תקליטן יהיה בחתונה כל כך ישנה (על זה אנחנו רבים , שאני לא אספר).אנחנו רבים על זה המון ועולות בי המחשבות לקחת את הדברים שלי וללכת , אך אינני יכולה לראות את חיי בלעדיו , אני אוהבת אותו מאוד. אני לא מוצאת את דרך השווה שלא נריב על זה יותר , מה שמפחיד אותי בעתיד שהוא ינסה להרחיק אותי ממשפחתי בשל העובדה שהוא טיפוס פרטי ואישי יותר ואני יותר פתוחה ואוהבת לשתף ..מה עלי לעשות?האם אני מגזימה בתגובותי ?אשמח לקבל תשובה בהקדם ...

ד"ר אורן חסון
לריב רק על דברים חשובים יותר
05.07.2005 • 01:20

מיטל יקרה,
הסיפור הוא פשוט: שבי ועשי לך חשבון מה חשוב לך יותר. ואם החתונה שלך עם בן זוגך חשובה לך יותר, תפסיקו לריב על דברים חשובים פחות.אלא שאת חוששת, וזה ברור לי, מקביעת תקדימים שפרושם ניתוק מהמשפחה שלך. אם קשה לכם להגיע לעמק השווה מבלי לריב, הפסיקו לריב ולכו לייעוץ שיעזור לכם למצוא את היכולת להגיע להחלטות ביניכם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083