טיפול זוגי לזוגות צעירים

תאריך פנייה: 13.03.2022 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דליה
אוהב ולא אוהב
13.03.2022 • 20:43

הבן שלי בן 37 גר עם חברה שלו כמעט שנתיים הם נפרדו וחזרו כמה פעמים בגלל כל מיני דברים קטנים כמו ניקיון הבית שלא
אכפת לה או שהיא קצת קרה ולא נותנת חיבוק ופינוק יש לציין שהבן שלי עושה למענה הכל וקנה כבר טבעת להצעת נישואים היה צריץ להציע לה להציע לה לי פני 3 שבועות ולא הציע
השבוע עוד פעם הם נפרדו והיא עברה להורים שלה
כשאני שואלת אותו למה הם נפרדו אז התשובה שלו אני אוהב אותה ולא אוהב אותה
אפשר לדעת מה זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הוספת

ד"ר אורן חסון
טיפול זוגי לזוגות טריים בתחילת דרכם
15.03.2022 • 10:41

דליה יקרה,
אני מניח שהוא יודע הכי טוב מה זה אומר 'אני אוהב אותה ואני לא אוהב אותה', אבל גם יתכן שכאשר את מנסה להבין דרכו, הוא מרגיש שאת חופרת לו ולא משתף אותך ביותר מזה.יתכן שמה שהוא אומר לך זה שהוא אוהב אותה, והיה רוצה שהדברים יסתדרו ביניהם, אבל גם שישנם דברים שהוא לא אוהב בה, או בדינמיקה של היחסים שביניהם, ושלכן זה ממש לא מספיק טוב לו כאשר זה לא עובד. הוא בן 37. יתכן שזה מלחיץ אותך, כי הנה הוא 'בזבז' שנתיים יקרות על קשר, ושאולי הכי טוב שילמד להכיל אותה ולהסתדר איתה, כי זו הדרך המהירה ביותר לראות אותו 'מסודר', ועם נכדים. אבל כאשר זה קשר שבו הם נפרדו מספר פעמים במהלך השנתיים האלה, זה אומר שיש ביניהם פערים גדולים מדי לגישור, לפחות באופן התקשורת ביניהם, אם לא בצרכים. מצד שני, זה גם אומר שהצורך שלהם זה בזה חזק מספיק כדי לנסות שוב, למרות זה.כאשר זו הדינמיקה הזוגית, וכאשר יש להם ציפיות בכל זאת להיות ביחד למרות הפערים, הייתי ממליץ להם לנסות טיפול זוגי לזוגות שנמצאים בתחילת דרכם. אם זה מרתיע אותך או אותו, אני יכול להבין, אבל קראי בבקשה את הדף שלי עלטיפול זוגי לזוגות צעירים, ובעצם, גם את המאמר שלי בנושא:טיפול לזוגות צעירים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083