קשרים: כשצד אחד חלש

תאריך פנייה: 15.03.2022 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ויקי
גרושה פלוס 2 ורווק
15.03.2022 • 23:54

שלום
היה לי קשר עם רווק בן 33 ואני גם בת 33 הקשר היה מדהים אבל תמיד אומר שהחבילה גדולה עליו ואנחנו ממש אוהבים ניסתי לשכנע אותו שכן ננסה ונלחם ופשוט לא רצה איחל לי בהצלחה ושאני יהיה מאושאת האם הוא יכול לשנות את דעתו? כי היתה שיחה קשה ובכי שאני רואה שהוא תמיד מנסה ולר מצליח להתקדם איתי אמר שגם מהצד שךו זה יהיה קשה אבל עדיף להתרחק?
אני ממש אוהבת אותו ויודעת שעם ננסה כן נתליח אשמח לעצה?

ד"ר אורן חסון
כאשר שניים צריכים לדעת
20.03.2022 • 12:30

ויקי יקרה,
את לא יכולהלדעתשאם תנסו תצליחו. הרבה ניסו מנסים וינסו כי היו אופטימיים, וחלקם הצליח וחלקם לא. זו המציאות. השאלה היא אם נקודת ההתחלה היא מספיק חזקה כדי להצליח, וכשאת שם לבדך – אז היא לא מספיק חזקה.האם זה כי הוא לאמספיקמאוהב ומאמין בקשר איתך? האם כי יש לו עניינים פנימיים משלו שהוא לא יודע להתמודד איתם? – זה לא ממש משנה. בסך כל הצד שלו – הוא לא מספיק אופטימי בקשר שלו איתך, ואולי גם עם קשרים בכלל – ולכן, כאשר הוא רואה קצת קושי, למשל בגלל שיש לך ילדים, וכאשר לבך חלוק בינם לבינו, או כאשר את בקשר הכרחי עם גבר אחר, אביהם של הילדים, והוא לא יודע ו/או יכול להכיל את זה, או כאשר הוא לא מצליח לקבל בכל רגע שהוא רוצה את צרכיו כי לך יש צרכים אחרים חיוניים מעבר לו – הוא מתקשה להתמודד עם זה. יתכן שאת צריכה להודות לו שהוא יודע להכיר נכון בזה, כי כאשר הוא לא חזק מספיק להתמודד עם הדברים האלה, הקשר אולי לא יהיה חזק מספיק, ועלול להתפרץ לנקודות שפל קשות, שאולי כמה כאלה כבר היו ביניכם בעבר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083