טיפול זוגי ופלירטוט

תאריך פנייה: 03.11.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דוד
בגידה
03.11.2010 • 23:20

היי שמי דוד.אנחנו נשואים 13 שנה, וב3 חודשים האחרונים בגדתי באישתי עם התכתבויות (ללא מגע פיזי) עם אישה אחרת ,ואישתי גילתה את זה. יש לי בעיה של פלרטוטים ופזילה לנשים אחרות.אני מאד רוצה לטפל בבעיה שלי ולהפסיק עם הפלרטוטים והצומת לב שאני מבקש עם מעשים אלו.ושאלתי האם אני צריך טיפול בנפרד מהטיפול הזוגי?משני יועצים שונים?

ד"ר אורן חסון
להפסיק לפלרטט: איך עושים את זה?
04.11.2010 • 10:20

דוד יקר,
אני מבין שאתם בטיפול זוגי. מה שמביא אותי למספר שאלות בעניין הזה: האם אתה נפגש עם המטפל/ת הזוגי בנפרד? האם אתה יכול להעלות את זה איתו או איתה, אולי עם פגישה נוספת בשבוע, אם ממילא אתה רוצה לעשות פגישות במקביל?וגם: האם יש לך אמון מספיק במטפל/ת הזוגית שלך, ויכולת לפתוח שם את הכל או ביכולת לעבוד שם על הנטייה שלך לפלירטים?בעיקרון, עבודה זוגית במצבים כאלה היא דבר טוב, ויכול להיות יעיל מאד בגלל כמה סיבות: האחת, והראשונה, כי היא מאפשרת לך לפתח יכולת אמפתית כלפי בת הזוג שלך. זה חשוב מאד כדי שהפגיעה בה תרגיש לך גם כמו פגיעה בך, ותמנע ממך לפגוע בה.השניה, כי היא משמשת מראה עבורך לקצב ההתקדמות שלך, מה שקשה יותר לעשות בנפרד. אם אתה מתמסר לתהליך, ומצליח שלא לתת לאגו שלך להילחם באשתך, זה הדבר הנכון.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083