טיפול זוגי והמלצות
הרי
משבר זוגיות - זוג פרוד
⌄
אבקש עצות ממי שיכול.אנו נשואים כשלוש עשרה שנים ויש לנו שבעה ילדים הגדול בן 10.לפני מספר חודשים אישתי החלה לחשוש ממני וזאת מבלי שהיה לי כול כוונה לעשות לה כול רע. לא איימתי עליה ולא היכתי אותה. היא הוציאה אותי מהבית בצו בית משפט בטענות שהיא חוששת ממני וחוות דעת של פסיכולוגית שלא ראתה אותי כלל.בחודשיים האחרונים אני משוחח איתה ולאט מתברר לי שהיא במצב נפשי דכאוני ואינה בטוחה עוד בדבר. תחילה היא טענה שהיא החלטית להתגרש ממני ועתה היא מתלבטת ואומרת שהיא לא בטוחה שיש לה כוח להמשיך בנישואים.כבר סיכמנו על מפשר ועתה היא אומרת שהיא לא בטוחה שזה יעזור.היא אומרת שהיא חושבת על עצמה והיא מהייתה יותר רוחנית.אני מדבר איתה כמעט כול ערב ומנסה לעודד אותה אבל יש עליות וירידות במצב הרוח שלה. היא טוענת לעיתים שזה עניין של זמן ולעיתים היא טוענת שאין לה כול להמשיך.האם יש למישהו עצה?תודה מראש.הרי
ד"ר אורן חסון
בעיות נפשיות
⌄
הרי יקר,
אתם צריכים ללכת לטיפול. אני מציע בהתחלה טיפול זוגי אצל מי שיוכל ויודע לאבחן מצבים פתולוגיים, ואחר-כך טיפול אישי, במידה שזו תהיה ההמלצה. אם צריך, עשו זאת דרך קופת חולים, אם אתם יכולים להרשות לעצמכם את ההוצאה, עשו זאת באופן פרטי, שיהיה מזורז יותר.