טיפול זוגי: אמפתיה, הדרכה ותוצאות
אור
מטפל לזוג
⌄
שלום,
אני ובעלי ניסינו ללכת ליועץ, אך אחרי הפגישה הראשונה הוא לא השאיר בנו רושם כיוון שאנחנו שנינו טיפוסים "חזקים ועקשנים" והמטפל במקום להיות כריזמתי ולהעמיד אותנו במקום איפה שצריך ומתי ולכוון אותנו בצורה ברורה וחד משמעית היה יותר מדי אמפטי, איטי וכל דבר שאמר השתמע לשתי פנים וכו' . בכל מקרה ממש לא ב"קצב" שלנו.האם תוכל להמליץ לי (או כל קורא אחר שיודע) על יועץ זוגי באזור המרכז שיכול להתאים לנו? האם שפטנו את היועץ מהר מדי? (פשוט החלטנו שזה בזבוז כסף שגם ככה אין לנו ממש להמשיך לפגוש אותה ולתת לזה הזדמנות).תודה
ד"ר אורן חסון
התאמת יועץ זוגי לזוג
⌄
אור יקרה,
עקרונית, אמפתיה אינה דבר רע, להפך. אבל אפשר להיות גם אמפתי וגם מדריך ומכוון, ונדמה לי שזה מה שאתם מבקשים. הדברים תלויים באישיות של המטפל, שאתם צריכים להתחבר אליה, וגם בסגנון הטיפול. כך שלו היתה לכם סבלנות, יכול להיות שהמטפל היה מגיע אתכם למה שאתם רוצים, אבל בשביל זה אתם צריכים לתת בו אמון. ויש מי שצורת טיפול ארוכה מתאימה לו, ויש מי שרוצה תוצאות כאן ועכשיו (שבדרך כלל זה לא ממש אפשרי, אבל יש אופני טיפול ממוקדים, שיודעים לזרז תהליכים).בכל מקרה, אתם מוזמנים ליצור איתי קשר, טלפוני או בדואר אלקטרוני. פרטים תמצאי באתר שלי, קישור בתחתית ההודעה.