טיפול בתפקוד מיני - מומחה בתחום

תאריך פנייה: 13.11.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
א
בעיה בתפקוד המיני
13.11.2006 • 17:18

שלום.
אני בן 25 ומעולם לא הייתי פעיל מינית יותר מידי,כלומר אפשר לספור את מספר המפגשים על הידיים.אני לא יודע בדיוק למה זה קרה כך ולמה נתתי לזה להימשך כל כך הרבה זמן. אני יכול רק לשער שזה שילוב של שני דברים הנובעים אחד מהשני.הראשון הפיזי זה שהאיבר שלי קטן מהממוצע דבר ששמתי לב אליו עוד בתור ילד ובצבא בכלל ותמיד ועד היום מפריע לי.כפתרון קניתי לאחרונה מכשיר להגדלת איבר המין.השני הפסיכולוגי הוא שלא יזמתי ואף נמנעתי ממפגשים מיניים עקב כך דבר שהחריף את הבעיה בכך שיצר בעיה חדשה של חוסר ניסיון מיני דבר שהקשה רק עוד יותר לשבור את ה"מעגל" והוביל לחרדת ביצוע ובמקום פשוט "לזרום" אני עסוק במחשבות כל הזמן.בלי קשר אני בחור בריא שמתעמל באופן סדיר ונראה טוב. בחודש האחרון אני מצוי בקשר עםבחורה בת 30 עם ניסיון רב משלי. שנינו מאוד מחבבים אחד את השני והיא שמה לב לבעיה שהקטע המיני בעייתי אצלי והציעה לי לבדוק את זה.השאלה שלי היא איך אני יכול לעזור לעצמי בין עם זה היוועצות עם מומחה ודיבור על הלחץ הנפשי הארוך או איזשהו טיפול תרופתי כמו ויאגרה. אני יודע שיכול להיות יותר טוב ואני רוצה לעבור כבר את המסוכה הארורה הזאת.תודה מראש.

ד"ר אורן חסון
טיפול אצל המומחה המתאים
18.11.2006 • 02:03

א יקר,
לבעייה בתפקוד המיני פונים למומחה בנושא הזה, שהוא מטפל מיני. אנא פנה לאתר של איט"ם (האגודה הישראלית לטיפול מיני), כדי למצוא מטפל מיני באזור מגוריך. מטפל/ת מיני/ת יעסוק/תעסוק הן בהבטים האנטומיים-פיזיולוגיים, והן בהבטים הנפשיים הכרוכים בכך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083