טיפול בקינאה - מאמר
ספיר
בעית אמון מעצבנת
⌄
אז הסיפור שלי הוא כזה.יש לי בן זוג מדהים... שאני נורא אוהבת.אני סומכת עליו ומאמינה בו אבל אני מרגישה שאני נורא קנאית. אני שונאת שבחורות מדברות איתו והוא נראה טוב ואנחנו עובדים ביחד בחו"ל ומנהלים אכסניה ומגיעים אלינו הרבה מאוד חברה צעירים בנות ובנים.ותמיד כל הבנות מסתכלות עליו נורא ומנסות לקבל את צומת ליבואנחנו ביחד כבר חצי שנה והוא מאוהב בפעם הראשונה בחייו כך הוא טוען.הוא יצא לטיול של יומיים בתור מדריך ואני נשארתי לנהל את העסקוכל היום אני אוכלת את עצמי האם הוא מסתכל על אחרות והאם זה עושה לו משהו ואני יודעת שזה מחשבה דפוקה ולא בריאה אבל איך אני מפסיקה?אני גם נכנסת לו למייל אפילו שאני יודעת שאני לא אמצא כלום וזה משגע אותי שאני בכלל עושה את זה אבל לא יכולה להפסיק.הוא בחור טוב ומדהים שלא פוגע בזבוב....יש גם בחורה אמריקאית שהוא הכיר בעבר והיה בינהם משהו שנגמר הבחורה גרה עכשיו בישראל והיא שלחה לו הודעה וכשהוא ענה הוא כתב לה סיפורים על החוויה שלנו אבל בסוף הוא כתב לה שהוא מתגעגע... זה הרתיח אותי ואני ממש כועסת.... אני יודעת שזה סתם ואין לזה ערך רגשי אבל למה אני מחפשת את הדברים הקטנים ונותנת להם לשגע אותי?אשמח לקבל עזרה... תודה רבה
ד"ר אורן חסון
קינאה
⌄
ספיר יקרה,
אני מציע לך לקרוא את המאמר שכתבתי על הקינאה, ב-Ynet, הכולל גם דרכים לטיפול בה.