טיפול בכעסים: יעוץ זוגי ואישי
ליאורה
תקשורת - הבעת כעסים
⌄
אני בת 32 נשואה 7 שנים ואמא לשניים .יש לי בעיה בתקשורת עם בעלי כי הוא מאוד סגור ואני לא אוהבת לבקש מאנשים "טובות "הכעסים שלי יוצאים בצורה מאוד לא נכונה : צעקות, קללות, בכי היסטרי , השלכת חפצים וכו' .הבעת הכעס הזו יוצאת לפעמים גם במקומות אחרים אבל בעוצמות נמוכות יותר .אני מגדלת שני ילדים בבית ומודעת לזה שאני נותנת להם דוגמה לא טובה .הייתי מאוד רוצה לשנות התנהגות זו. שאלתי היא כיצד לשלוט בכעסים אשמח לקבל הפנייה לסדנא מתאימה . ביקרתי באתר שלך (ד"ר אורן חסון ) ולא הצלחתי לשייך את עצמי לסדנא זו או אחרת .תודה .ליאורה .
ד"ר אורן חסון
איך להפטר מכעסים
⌄
ליאורה יקרה,
בשלב הזה, איני עורך סדנאות לזוגיות. אני לא מכיר סדנאות לשליטה בכעסים, אם כי יכול להיות שיש כאלו. אני עובד על כך באופן פרטני עם זוגות ובודדים שמגיעים אלי ליעוץ זוגי, אבל לא בסדנאות. בעקרון, יש טכניקות של עבודה בהדמייה שיכולות לסייע, אבל זה לא תהליך של זבנג וגמרנו.
ליאורה
איך להפטר מכעסים
⌄
תודה על תגובתך .ברור שלא מדובר בטיפול של זבנג וגמרנו . האם אוכל ללמוד על טכניקות של עבודה בהדמייה מספרות מקצועית או עליי לפנות לטיפול פרטני ?ייעוץ זוגי אינו רלוונטי כי בעלי אינו מעוניין . כנראה שאפנה לייעוץ פרטני לבד.אודה לתגובתך.
ד"ר אורן חסון
יעוץ
⌄
ליאורה יקרה,
אני ממליץ על טיפול פרטני. טיפול עם פסיכולוג קוגנטיבי או בהביוריסטי גם כן יכול לעזור.