חרדות בזוגיות: מה מפחיד אותך?

תאריך פנייה: 01.08.2005 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
דנה
תמונות הומוסקסואליות על המחשב
01.08.2005 • 18:06

שלום
שוב אני, אני לצערי הרב לא מצליחה להשתחר מחוסר הקבלה שלי. אני לא מבינה אם היו לו בעיות בעוררות המינית , אז למה דווקא לפנות לאפיק הזה? למה דווקא תמונות של גברים. אני לא מצליחה להתשתחרר מהתחושה שיש שם משהו רדום.אין לי ספק באהבה שלו אליי וברצון האמיתי שלו להיות איתי כל חייו, אבל אני לא מצליחה גם להבין...אני כלכך מפחדת, שעוד כמה שנים הוא יהוא ויגיד לי שהוא לא מאושר ושאולי יעזוב אותי לטובת גבר...

דנה
02.08.2005 • 18:37

עוד לא ענית לי?אני מאוד מוטרדת, אשמח אם תתיחס אלי....

דנה
03.08.2005 • 12:45

תשובה..... בבקשה

ד"ר אורן חסון
חרדות
03.08.2005 • 17:01

דנה יקרה,
אני מבין שלא הצלחת להרגע בעזרת המחשבה על האפשרות שאולי הוא פשוט בחן את עצמו, כדי לבדוק אם הוא הומוסקסואל או לא. ואז נשאלת השאלה מה בדיוק מפחיד אותך? הרי באותה מידה הוא יכול לבוא אליך בעוד כמה שנים ולומר לך שהוא רוצה לעזוב אותך למען אישה? והרי יש הרבה יותר נשים ביסקסואליות מגברים הומוסקסואליים, כך שהסיכון, לכאורה לפחות, הרבה יותר גדול.כל עוד אין לך הצדקה ברורה לחשד שלך מזו שכתבת במכתבך הקודם, יכול להיות שכרגע הבעיה היא שלך ושל הפחדים שלך, יותר מאשר זו של בן זוגך. את יכולה לפנות לפורום חרדות כדי לשאול את מתגברים על זה, או להגיע לטיפול אישי.ואנא, דנה... אני מבין את הלחץ שלך והצורך בתגובה מיידית. אבל כמו שאת רואה, הרי פרט לחריגים, משיקולים שלי, אני עונה כמעט לפי הסדר. זה מה שאני יכול בפורום הזה עם הזמן שיש לי. סבלנות תבורך תמיד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083