טיפול בחוסר אמון בזוגיות

תאריך פנייה: 13.08.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
גלי
שקרים
13.08.2011 • 23:22

אנו נשואים כ-12 שנה +1 ילד.הו לנו הרבה מריבות בעקבות ילדיו מנשואין הקודמים אשר גרו אצלנו כמובן שכל העול בגידולם היה עלי , במשך השנים אחד הבנים בגלל אי רצון של האימא הביולגית שיגור אצלה דאגה שיגור אצל הסבתאבמשך כשנה, בכל פעם שהערתי הערה כזו או אחרת אשר מוצדקת בעלי היהנתקף ולא מוכן לשמוע כלום, היו מספר ניסיונות של בעלי להביא את הילד על מנת שיגור אצלנו ובכל פעם זה לא הצליח ומריבות היו בלי סוף.כיום העסק רשום ע"ש הבן שלו ובעלי מרגיש מעין צורך לפצותו כל הזמן וגם לקנותלו דברים או לשלם דברים עבורו ללא ידיעתי רק בדיעבד לאח"כ מסתבר ששילם.נכון להיום בעלי ניסה לשלב את בנו בעבודה ודאג גם להביאו לגור אצלנו למרות אי הסכמתי , למרות שלבנו יש דירה משולמת עד סוף השנה ,אומנם במרחק נסיעהשל כ-1 שעה. נכון להיום אין אנו מדברים שניסיתי השבוע לדבר לא היה מוכן לשמוע.אבקש את הצעתך כיצד לנהוג. (מאחר ואיני רואה כל דרך מוצא אלא להפרד )תודה

ד"ר אורן חסון
אי אמון עמוק, שדורש טיפול
15.08.2011 • 18:25

גלי יקרה,
את כותבת על בעיה סבוכה מאד, עם משקעים רבים, שהרבה מהפרטים והמטענים איני יודע ואיני מכיר. יותר מזה, העובדה שאתם נושאים זאת כל כך הרבה זמן, גם לא תאפשר שינוי מהיר, בגלל מה שאני אכתוב כאן.לכו ליעוץ זוגי. יש לכם בעיה של חוסר אמון, יש לכם קשיים של אי הסכמות, את אמנם חושבת על פרידה כי את פגועה, אבל אני לא בטוח שאת באמת רוצה בה (אחרת, לא היית כותבת לי). כנראה שגם הוא היה רוצה להישאר איתך, אבל ללא הויכוחים הללו. מכאן, שיעוץ זוגי הוא הכרחי, כדי לקבל פרופורציות, ואולי בעיקר כדי ללמוד להקשיב טוב יותר לצרכים ולחששות, וללמוד להגיע לפשרות שתהיו מוכנים לחיות איתן טוב.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083