טיפול בזוגיות: המלצות והכוונה

תאריך פנייה: 14.06.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
נוי
לא שולטת בעצמי
14.06.2005 • 07:47

ד"ר אורן חסון שלום רב:אני נשואה 13 שנה כמו כן אני אמא ל3 ילדים מקסימים.ליפני כשנתיים התחילו לי פחדים וחרדות וטופלתי ע"י פסיכיאטית בכדורים .אני בן אדם מאוד אימפולסיבי יש לי בס"כ בעל טוב ואבא נהדר לילדים .נראה שהביטחון העצמי שלי מאוד ירוד ותמיד שאנחנו מיתווכחים כבר שנים אני מעלה את הנושא גירושים אפילו שאני לא כל כך מיתכוונת לזהבעלי דואג לי ולא אוהב ליראות אותי מצוברחת אך מה לעשות ליפעמים זה לא בישליטתי וניראה שכבר נימאס לו מיזה אני מאוד פוחדת שבסוף ניתגרש למרות שהרבה תלוי בי אני לא מצליחה לישלוט בעצמי אני רוצה שכל הזמן הוא יעודד אותי ויתמוך בי איך אני עןזרת לעמי לצאת מהמעגל בו הכנסתי את עצמיאני תמיד מאיימת בגירושים להפחיד אותו ניראה לי שבסוף הכל ייתפוצץ לי בפנים.אשמח אם תוכל לייעץ לי.

ד"ר אורן חסון
שיקום עצמי קודם
16.06.2005 • 11:22

נוי יקרה,
התלבטתי אם לספק לך תשובות מהכיוון שלי, של יחסים, תקשורת, הבנת מוטיבציות ומטרות אישיות וכדומה, והחלטתי שבמקרה שלך מוטב שגם לא אתחיל. למרות שבהחלט סביר שדברים שקורים לכם בזוגיות משפיעים על מה שקורה לך, באופן אישי, לא נוכל לפרוש כאן את כל היריעה שצריכה להיות מורכבת מאד, עד שנבין מה, בתוך מערכת היחסים הזוגית והמשפחתית, יכול היה להוביל לתגובות האישיות והנפשיות שלך.הייתי ממליץ לך, לכן, ללכת לטיפול פסיכותרפי או פסיכיאטרי, ולבחון עם המטפל הן את ההבט האישי והן את הבט היחסים ביניכם, כדי לקבל תמונה שלמה יותר, וללמוד להתחזק עם עצמך, מה שיקרין לטובה, עם הזמן, גם על הזוגיות שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083