התלבטות זוגית: מה לעשות?
לילך
מה הוא מרגיש?
⌄
ד''ר שלוםאני בת 17 ויש נער אחד שאני אוהבת מאוד מאוד.הבעיה שאני לא יודעת אם הוא מרגיש אלי משהוהוא בשכבה שלי ודיברנו המון.גם התנשקנו כמה פעמים וגיליתי שזה היה כי הוא רצה סתם קטע או משו כזה.כנראה שזה עשה לו משהו כי הוא אהב מישהי והוא אמר לחבר שלו שהוא מרגיש אליי משהו אבל הוא מבולבל כי הוא עדיין אוהב אותה.עכשיו הוא כבר לא אוהב אותהוהוא לא שולח לי יותר הודעות ולא יוצר קשר בכלל.אבל יש קטעים שזה נראה שהוא רוצה אותי.הוא מסתכל עליי ופתאום מנסה לדבר איתי כשאנחנו יוצאים כל החברה וזה אחרי תקופה ארוכה שלא דיברנווסתם פה ושם הוא אומר לי איזה משהו.אני לא אפרט אבל בקיצור יש עוד רמזים שגורמים לי לחשוב שאולי הוא כן רוצה אותי.מה אתה חושב?
ד"ר אורן חסון
כדי לדעת, משלמים מחיר כלשהו
⌄
לילך יקרה,
יכול להיות שהוא רוצה בך, אבל אולי לא במידה שהיית רוצה שהוא ירצה בך. הוא כנראה מוחמא מכך שאת רוצה אותו, אבל אולי גם קצת נרתע מזה. וגם אז, יכול להיות שמדי פעם הוא בודק את הגבולות שלך, ועד כמה את רוצה אותו, או אם את עדיין רוצה אותו.תביני, לילך, שבגילאים שלך, כאשר בנים אינם בטוחים בעצמם כל כך, הם בוחנים דברים שונים, גם אם הם לא ממש מעוניינים. ומצד שני, הם מהססים הרבה מאד לפני שהם עושים מעשה, גם כאשר הם מאד מעונינים, כי הם חוששים מסרוב. ולכן, קשה מאד להבדיל, מהצד, בין שני המצבים. אם את תהיי ברורה יותר בסימנים שלך, יהיה לך קל יותר לדעת אם הוא רק בודק ורוצה פחות, או להפך, רוצה מאד אבל מהסס. אלא שאם את תהיי ברורה מאד בסימנים, והוא יידחה אותך, תרגישי מאד לא טוב עם עצמך. זוהי ההתלבטות שלך, ומה לעשות שכדי לדעת, צריך לשלם מחיר כלשהו?