טיפול בזוגיות: מה יכולה להיות הבעיה?

תאריך פנייה: 25.10.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
e.l
סקס
25.10.2011 • 14:59

אני נשוי כ-14 שנה לאישה מקסימה , יש לנו 4 ילדים שהאחרונה נולדה לפני כחודשיים וחצי .בכל תקופת ההריון שכבנו אולי 3 פעמים וגם מאילוצים של דת .מרגע שילדה ועד עכשיו לא שכבנו אפילו פעם אחת .....בתקופת ההריון אשתי תמיד סבלה מכאבי גב .... חולשות וכדומה ולכן באופן אוטו' ירד לי החשק וגם התחשבתי במצבה ...אחרי הלידה ... חשבתי שנחזור לפעילות רגילה אבל אני מגלה לצערי שאני ממש לא נמשך אליה כמו פעם ....לצערי גם אשתי לא עושה ולא מתעניינת בנדון .... וגם לא יוזמת כלום ... אני חושש שהיא חושדת בי שאני מסופק מגורמים אחרים ( יש לציין שלפני הלידה הסקס היה אצלנו מאוד פעיל ) וזה לא מתאים לי כי זה לא נכון ... מקסימום אני מענג את עצמי וזהו ...מה עושים ? אצל מי הבעייה ? אציין ששננו בגילאי ה - 39 לערך .תודה על עצתך .

ד"ר אורן חסון
כלים להתחיל מחדש?
27.10.2011 • 23:15

ELיקר,
ראה, יתכן שהבעיה היא אצל שניכם. אצלה, אולי, כי היא עוד לא מרגישה את עצמה סקסית מספיק כדי להציע או לנסות, ואולי גם כי היא מראש ביניכם היא לא היתה היוזמת (בזוגות רבים זה המצב, ולא כתבת איך היא היתה קודם).כל זה מחריף כאשר אתה לא מרגיש שהיא סקסית. ואם אתה לא מרגיש כך, איך אתה רוצה שהיא תרגיש כך? זה לא משהו שאתה צריך לומר לה, אלא היא חשה שאת ההתנהגות שלך, והגיוני וסביר שהיא שומרת מרחק. אם היית מחזר אחריה, מחמיא לה ומעוניין, יתכן מאד שהיא היתה מתנהגת אחרת לגמרי.אם אתה מרגיש שיש בך מספיק אליה כדי לנסות בכל זאת, יתכן גם שתצליח לשנות את הדינמיקה הרגשית של שניכם, כך שגם אתה תרגיש את מה שאתה רוצה להרגיש כלפיה.האלטרנטיבה היא ללכת לטיפול מיני, שאני לא חושב שיצטרך להיות ממושך. יתכן שכל מה שתצטרכו הוא כלים להתחיל מחדש.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083