טינה הדדית וריחוק בזוגיות

תאריך פנייה: 25.10.2011 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
נשואה והריונית
להציל את הזוגיות
25.10.2011 • 22:22

שלום,
אני נשואה מזה כשלוש שנים יש לנו ילדה בת שנתיים ועוד אחת בדרך , שנה אחרי שהתחתנו נולדה הראשונה, לא הספקנו כל כך להיות יחד לבד כי התחתנו בגיל מאוחר 32 והוא 33, היום אני מצטערת על כך אני מבינה שישנם יסודות בזוגיות שלא פתחנו ושהיום הזוגיות שלנו מתנדנדת על קצה קרחון, אנחנו לא מבלים יחדף הבילוי היחידי שלנו הוא בארוחת הערב אחרי שהקטנה הולכת לישון כי זה כרוך בבייביסיטר וקשה לנו לסמוך על אחרים, אין לנו משפחה קרובה אלינו, עכשיו אני בהריון ועוד יותר מתרחקת ממנו, אני כועסת עליו שהוא לא מנסה להתעניין בי, הוא עייף מהטיפול וההשקעה בילדה שהוא מאוד אוהב ומאוד חשוב לו לספק את כל צרכיה ובדרך שוכח אותי ואותו, אני מהצד סובלת, רואה איך הקרבתי חבר טוב ומאהב לטובת אבא מעולה, מצד אחד אני שמחה עבור הבת שלי ומצד שני אני עצובה לעצמי, מצאתי מכתב שהוא כתב בעבר לחברה שהייתה לו הרבה לפני שהתחתנו, ברור שזה לא רלוונטי להיום אבל קינאתי ברגש הזה שיצא ממנו עבורה וחשבתי לעצמי למה לאשתו זו שהוא חי איתה והביא איתה ילדה זה לא קורהף הוא לא מתקשר אליי בדכ כשהוא בעבודה כדי להתעניין בשלומי אם הוא מתקשר זה רק כדי לדעת מה קורה עם הקטנה או בענייני סידורים, כשהוא מדבר איתי ליד אחרים הוא מאוד תקשורתי ומנומס ואחכ הוא יכול לשכוח בכלל מה הוא אמר, אני יודעת שאנחנו חייבים ייעוץ אני רק לא יודעת לאן ללכת

ד"ר אורן חסון
גשר תקשורתי וקירבה מחודשים
27.10.2011 • 23:16

נשואה יקרה,
התאור שאת מתארת הוא די נפוץ, ובמרבית המקרים בדיוק בכיוון ההפוך – שהאשה עוסקת כל כך בצאצא החדש, ומזניחה את הבעל. כרגע, את מתארת מצב שבו הדינמיקה של היחסים, והטינה ההדדית שהצטברה (קרי, הצטברות הכעסים הקטנים) גם אם היא זעומה, מספיקה כדי להמשיך ולהרחיק אתכם. זה משהו שצריך להחליק, וליצור גשר תקשורתי חדש וקירבה מחודשת.אני כן ממליץ לכם ללכת ליעוץ זוגי. יש דרכים שונות למצוא טיפול זוגי מתאים. אם אתם נמצאים במרכז, את מוזמנת ליצור איתי קשר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אורית
להציל את הזוגיות
07.12.2011 • 12:39

הישמי אורית ואני עובדת בימים אלו על סדרה דוקומנטרית על זוגיות במשבראשמח שתיצרי איתי קשר ולתת לך יותר פרטים, אני חושבת שזה יכול להועיל לכםאורית0527766188