טיפול בבעיות גבר - פורום
ירון
שפיכה מוקדמת
⌄
הי דר.שמי ירון ואני כבן 22לאחרונה התחלתי קשר עם בחורה שמוצאת חן בעייני ולאחר מספר פגישות התחלנו לקיים יחסי מין, אך הם נגמרים דקה או שתיים לאחר החדירה, מכיווון שאינני מצליח לשלוט על השפיכה. דבר זה מתסכל נורא, ואינני יודע איך לשפר אותו, כמו כן הלחץ לספק את בת זוגתי גובר ועם כך גם מחריפה הבעיה והשפיכה מגיעה מוקדם יותר מהפעמים הראשונות.יש לציין כי זה הוא הקשר הראשון שאני נמצא בו, בו יחסי המין מתקיימים על בסיס קבוע (עד עכשיו קיימתייחסי מין כסטוץ חד פעמי עם כ10 בנות, ואין לי ניסיון מיני עשיר במיוחד, וגם איתן יחסי המין היו נגמרים כדקה עד 4 דקות לאחר החדירה). הנני חייב להוסיף כי המצב באוננות לא שונה, ואני מרגיש שאני מגיע לנקודת האל-חזור לאחר 3 או 4 דקות. בנסוף שמתי לב שכאשר אני מקיים יחסי מין לאחר שתייה מרובה של אלכוהול, הבעיה נפתרת ואני מצליח להחזיק כ10 עד 15 דקות.יש לציין שהנני גבר בריא וחזק, ולא מוכרות לי בעיות או אלרגיות פיזיות כלשהן.עזרתך תושיע לי מאוד. בתודה מראש
ד"ר אורן חסון
לגמור מהר, לגמור לאט - הסטיגמות
⌄
ירון יקר,
אתה מדבר על בעיה מינית, והפורום הזה אינו עוסק בטיפול מיני. גם אני לא. אני רק יכול לומר לך שזו אינה רק בעיה נפוצה (כשליש מהגברים), אלא גם פתירה, לפחות במרביתה, בעזרת טיפול מיני. זה גם עובד טוב יותר עם בת זוג שתאהב אותך, ושתוכלו ביחד לחקור את המיניות של שניכם. בכל מקרה, אני באמת ממליץ לך ללכת למטפל מיני (חפש את האתר של איט"ם – האגודה הישראלית לטיפול מיני), מה שיכול להסיר מכתפיך הצעירות שנים של תסכול וחוסר הבנה של מה שבאמת קורה. לך לגבר, כדי שתרגיש יותר בנוח להיפתח. ואם אתה באזור המרכז, ורוצה המלצה, פנה אלי במייל.אני גם מפנה אותך למאמר קצר שכתבתי בעניין הזה בבלוג שלי בקפה דה מרקר, שנקרא "לגמור לאט, לגמור מהר – הסטיגמות המיניות שלנו".