חיזוק ביטחון עצמי בזוגיות
שלי
חוסר התנהלות בשיחה בינו לבינה
⌄
אני בחורה נאה, גרושה ,עצמאית, כל תחומי עניין העסוק קטנים עלי, ברגע שנוצר חיבור עם גבר קשה לי מאוד להטבטא על עצמי ומי שאני או מה אני או בכלל מה אני רוצה מין חוסר בטחון שלא מביא לשום מקום, וגם בהמשך בקשרעם שהייתה לי זוגעות אחת 15 שנים, והשניה 3 שנים זה הלך ככה באויר כאילו אין לי רצונות או לא חסר לי כלום אל תתן אל תביא משהוא בסגנון, כשאני רואה קשרים של בחורות בני גילי גברים מגוננים ומקרקרים ועושים דברים למענם עד כדי כך שבא לי למות מקנאה, אולי תאכל לעזור לי איך להתמודד בחיים שלי שארגיש שגם אני שווה משהוא ........
ד"ר אורן חסון
לנהל שיחות עם עצמך קודם
⌄
שלי יקרה,
לצערי לא אוכל לתת לך פתרון בתשובה פשוטה. זה לא הולך כך. את זקוקה לחיזוק של הבטחון העצמי שלך, את צריכה ללמוד לראות את הצדדים החיוביים שיש בך, וללמוד לדבר עליהם. את צריכה ללמוד להיות אסרטיבית, ולומר את מה שאת באמת רוצה וחושבת. וכל זה, זה תהליך מתמשך. אם את רוצה להתחיל בו לבד, בני לך תוכנית, והציבי לך מטרות, והתחילי לממש. קחי זאת כפרוייקט, עם המטרות כפי שהצבתי לך כאן, וחפשי דרכים להתאמן ולממש אותן. ואם את מרגישה שזה גדול עליך, חפשי סיוע מקצועי, בין אם של טיפול נפשי, ובין אם מאמן (coaching) שיודע מה שהוא עושה.