חוסר ביטחון ויצירת קשר
אני
help
⌄
אורן שלום רב,אשמח לעצתך..אני בת 29 בחורה שאוהבת את החיים אך בשנים האחרונות נכנסתי למצוקה נפשית קשה בעקבות הבדידות.אני בחורה מלומדת ,מקצוע ,נראית טוב מאוד אבל אני היום במצב שאני מרגישה שהנפש שלי במצב קשה בעיקר בשל החסך הרב בזוגיות.אני כותבת לך ומקווה שאולי תוכל לומר לי כיצד אציל את עצמי,כי אני מרגישה שאני זקוקה להצלה.אני מאוד מדוכאת, החברות כולן נשואות ואפילו לחופשה לא יצאתי כמה שנים כי אין עם מי וגם המצב הכלכלי קצת לחוץ.הגוף שלי ממוטט, מה גם שהמקצוע שלי מתיש אותי.אני כבר זמן מה לא מרגישה טוב פיזית בגלל המצוקה הנפשית שלי,הייתי אצל יועצת זווגית שאמרה לי לאחר מספר פגישות שאין לה איך לעזור לי כי אני לא מגיעה למצב של דייטים בכלל.מה עליי לעשות, האם ישנה תקווה שעוד אחווה ימים יפים וזוגיים??אודה לעצתך.
ד"ר אורן חסון
בניית ביטחון ויכולת ליצירת קשר
⌄
את יקרה,
נכנסת לאיזה שהוא לופ לא טוב, שהוא קצת מזין את עצמו. חוסר ביטחון מקשה על יצירת קשר, העדר קשרים מוריד ביטחון. הפער בינך לבין החברות עושה זאת עוד קצת, והזמן החולף לא מוסיף כוח להתמודד.את יודעת הרי שאם לא תהיה לך תקווה, הרי גם לא תגיעי לשום דבר. התקווה היא דבר חשוב, כי היא כוח מניע. כך שאת חייבת להמשיך ולקוות. אלא שבנוסף, את צריכה כנראה גם הדרכה.בימים אלה אני בונה את האתר המקצועי האישי שלי מחדש. רובו כרגע על המחשב שלי. אני משאיר בשבילך דף אחד באויר, שתקראי בו את חציו השמאלי (תקשורת בין-אישית ושפת-גוף: טיפול מערכתי). אם זה מדבר אליך, זה אולי מה שאת צריכה. הקישור נמצא כאן:http://www.orenhasson.com/tryme/tipul.aspהקישור הזה יישאר עוד כמה ימים שם, לפני שאסירו, לעת עתה, עד שאסיים את בניית כל האתר. מרבית הקישורים כרגע לא עובדים, ולא מוכנים.