בחור צעיר וחשש כלכלי בזוגיות
בחורצעירררר
מרגיש כמו מנוצל
⌄
אני יוצא עם מישהי כבר חודש והשקעתי בה והכול טוב יפה מסעדות סרטים אפילו לקחתי אותה לאירוע של המשפחה יום יפה אחד היא כותבת לי אני מתגעגעת למלון כזה וכזה במקום כזה וכזה אני חייבת לנסוע בהיזדמנות ואחרי ששוחחה איתי בטלפפון אמרתי לה אין לי כסף אפשר לעשות חצי חצי אז היא אומרת למה ביקשתי שתזמין אותי? כול זה נשמע לי מוזר ואחרי זה אמרה לי אין כסף אז אמרתי לה גם לי אין כסף מה היא חושבת שהיא מצאה פראייר לנצל? אני מרגיש שהיא מחפשת תכסף שאין לי ולא אותי והיא אומרת שהיא אוהבת אותי והכול ואחרי כול זה התחלתי להרגיש כאילו מנסים לעשות ממני פראייר איך לבדוק עם היא מחפשת תכסף שאין לי או באמת אותי איך לתנהג כי באמת יתחברתי עלייה ונהנתי איתה וזה הוריד לי תחשק כי אני מתחיל להרגיש שמשהו פה מריח לא טוב או שאני סתם אוכל סרטים.
ד"ר אורן חסון
להתמודד עם זה
⌄
בחורצעיררר יקר,
יכול להיות ששני הדברים נכונים. כלומר, שאתה גם מוצא חן בעיניה, ושהיא גם מנסה לנצל אותך לבילויים שקשה לה למצוא מימון להם לבד. כך שהעניין הוא לא כל כך הנסיון שלה "לנצל" אותך. יתכן מאד שהעניין העיקרי הוא החשש שלך, שאולי אפילו הוא מוצדק, שאם אין לך מספיק כסף להוצאות גדולות, אולי היא לא תרצה להישאר איתך ותעדיף על פניך בחור עשיר יותר.תצטרך להמתין ולראות איך היא מרגישה איתך כאשר היא מבינה מה בדיוק יש לך, ומה בדיוק אתה מסוגל לתת ומה לא. והיה עצמך. אל תיקח הלוואות רק כדי לשמור עליה, אלא היה ועשה את מה שאתה באמת מסוגל. אתה רוצה אותה רוצה אותך בגלל מה שיש לך, ולא בגלל מה שאין לך, כי אם זה בגלל מה שאין לך ממילא זה לא יעבוד, בלי שום קשר לכך שזה לא הוגן. אז תן את מה שאתה יכול, וראה איך היא מתמודדת עם זה.