חשק מיני וירידת אגו: מה עושים?

תאריך פנייה: 22.08.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
טל
יחסים עם בן הזוג
22.08.2005 • 08:23

שלום,
אני וחברי מנהלים קשר של כשנה וחצי (שנינו עברנו את גיל ה-30). אנחנו גרים ביחד וחוץ מריבים קטנים הקשר די טוב.מה שמפריע לי זה שחברי טרוד בנושאים שונים- כגון מציאת עבודה וכו' . לאחרונה אנחנו כמעט ולא מקיימים יחסי מין (אחת לשבוע וחצי - שבועיים) מה שבעבר היה כל יומיים בערך.חברי אומר שזה לא משהו אישיוכי אין לו כל כוונה אבל יש נושאים שמטרידים אותו וכי הראש כרגע במקום אחר וכי אני צריכה להבין שיש תקופות כאלו בחיים.אני מכירה התנהגות של בנים ויחסי מין- האם הדבר נורמלי והגיוני?האם אני לא צריכה לחשוש למערכת יחסים?אשמח לתשובה בהקדםיום טובטל

ד"ר אורן חסון
חיזוק האגו לטובת החשק המיני
23.08.2005 • 23:50

טל יקרה,
טווח הנורמלי הוא רחב מאד. לשאלה אם זה נורמלי, אם הוא באמת טרוד ובלחץ, זה נורמלי, ובכל מקרה זה בטווח ההגיוני (שאומר שזה לא מעיד בהכרח על זה שהוא מסתכל על נשים אחרות). מה עוד שקושי למצוא מקום עבודה בהחלט יכול להוריד לגבר את האגו, באופן שיוריד לו עם זאת גם את הליבידו שלו. כל עוד היחסים שלכם פתוחים, זה בסדר. אם תצליחי גם לחזק אצלו את האגו בדרכים אחרות, לחזק את רוחו ולעודד את רוחו, ולהראות במעשים קטנים את הערכתך אליו, אולי גם יהיה לו קל יותר בהבט הזה, כי החשק של גברים תלוי, במידה רבה, באגו שלהם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083