חשד לבגידה: מה לעשות?

תאריך פנייה: 08.03.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
שימרית
האם בעלי בוגד
08.03.2006 • 13:09

ד"ר שלום רב,איך אפשר לדעת האם בעלי בוגד בי. למרות שהוא בערבים בביתמה הסממנים.אני רוצה לציין שאנו כרגע במשבר חמור בנישואים. אנחנו ביחד רק בגלל הילדים לפי דבריואני יודעת שאין לו אלי כלום אבל בכל זאת מנסים בגלל הילדיםאני לא שקטה ואני לא מעונינת לדבר איתו על זהאני זקוקה לעזרתך

ד"ר אורן חסון
להיות חכמה
08.03.2006 • 15:43

שימרית יקרה,
במקרים רבים אי אפשר לדעת, אלא אם תערכי אחריו מעקבים. יש בני זוג או בנות זוג שיודעים להסוות את עקבותיהם נפלא, ויש כאלו שמתנהגים באופן שנראה כאילו הוא מעורר חשד, פשוט משום שהם לא מרגישים צורך בשיתוף בני הזוג שלהם, או משום שסוג העבודה והחברויות שלהם הם כאלו שנותנים להם זמן ללא שבן הזוג שלהם יודע היכן הם ומה הם עושים, או לפעמים זה בכלל תלוי בבן הזוג שהוא חשדן מאד, ואז הוא מפרש כל דבר כבגידה, בין אם זה נכון, ובין אם לאו.אם אתם במשבר חמור, הדרך לפתור זאת היא דרך הליכה ליעוץ ונסיון לפתור את הבעיות, ולא בדרך של חקירות ובילוש. ואם את יודעת שאין לו אליך כלום בכל מקרה, לא ברור לי מדוע את נשארת איתו. הבגידה שלו, שימרית, נראית לי כנושא הפחות חשוב ביחסים שביניכם. אם תמצאי שיש, זה ייתן לך נשק ונקודת אחיזה, ומקור להראות את צדקתך. אבל להיות צודק אין פרושו להיות חכם, ואת הרי יודעת את זה. הגדירי את המטרה שלך, כי נדמה לי שכרגע אין לך כזו, ואחר-כך, נסי להיות חכמה, כלומר, לעשות את כל מה שאת יכולה כדי להגיע אל המטרה הזו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
שימרית
להיות חכמה
09.03.2006 • 09:50

ד"ר אורן היקר
אני חייבת לציין שאתה מנסח את דברייך בצורה כל כך יפה ונכונהאתה חייב לכתוב ספר אני רצינית. קראתי את דברייך לפחות 8 פעמיםאתה בן אדם חכם ונבון ותודה על דברייךרשמת לי מטרה איך אני אדע מה המטרה שלי איך אני אדע מה טוב בשביליאיך אפשר להיות החלטית . אני רוצה לשפר את דרכיי כדי שבעלי ירצה אותי חזרה למרות שטעיתי ב 4 השניםהתנהגתי אליו לא יפה ואני משלמת על הטעויות שלי. הוא כעוס עלי והוא רוצה זמן לעצמו הוא לא יכול לומר שהוא יתאהב בישוב איך אני אדע מה לעשות להמשיך לחיות ככה עד שהרגש יחזור אולי אם אני אשנה את דרכי ואהיה יותר נעימה ולא צעקניתהרגש יחזור. למה הוא לא יכול להתקרב אלי פיזית למה הוא מנוכר אלי

ד"ר אורן חסון
לקדם מטרות
09.03.2006 • 23:46

שימרית יקרה,
המטרה שאת צריכה להגדיר, היא אם להמשיך את הנישואים האלה או לא. מה נכון ומה לא נכון אני לא יכול לומר לך, כי זו צריכה להיות החלטה שלך. אבל מה שלא תהיה ההחלטה שלך, חפשי את הדרכים החכמות להגשים אותה. ואם את נסערת כשקורה משהו, תעצרי לרגע, תיזכרי שוב במטרה שלך, ותשתדלי להמנע מלבצע משהו שלא יקדם את המטרה שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083