חרם מיני: האם הוא פתרון?
רומי
כועסת ומחרימה
⌄
שלום רב
בעלי צופה לעתים קרובות בסרטים כחולים ואף מאונן אני מאוד כועסת אנו שומרים על דיני טהרת המשפחה ומותר לנו לקיים יחסים בתקופה של שבועיים בלבד מתוך כל החודשבמקום שהוא יתגבר על היצר שלו ויחכה לי בסבלנות זה מה שהוא עושה ולא זו בלבד אלא שגם כשסוף סו ף מגיע הזמן שמותר לנו אז אנו רק ביום של הטבילה שוכבים ואולי יום נוסף למחרת או מחרתיים וזהוותמיד אני זו שרוצה יותר ולכן זה כל כך מרגיז אותי כי אם הוא היה מחכה לי כמו שאני מחכה לו אז בטוח היה לו יותר כח וחשקולכן מה שאני עושה זה חרם עד שלא יבטל את המנהג שלו אני לא מקיימת איתו יחסים שאהייה בטוחה שאינו צופה יותר בסרטים אסכים לשכב איתו.אבקש את חוות דעתך על כל זה ואם תוכל לשפוך אור על מה שקורה לי אודה לך מאודרומי
ד"ר אורן חסון
חרם מיני: האם הוא מועיל?
⌄
רומי יקרה,
שאלי את עצמך אם החרם שלך מועיל לפתרון הבעיה או לא. ברור שהוא מועיל לך, כי הוא נותן לך את האשליה שאת שמה אותו במקום. אבל השאלה היא אם הבעיה נפתרת כתוצאה מכך. אם לא, אז כנראה שהדרך אינה טובה.בן זוגך הוא גבר, כנראה צעיר, ועם צרכים מיניים משלו, ואין כנראה כל קשר בין האוננות שלו לבין העובדה שלאחר הטבילה אתם יחד רק פעם-פעמיים וזהו. הקשר הוא לאופי היחסים ביניכם. לכן, מוטב שתבדקו את היחסים ביניכם, הזוגיים או המיניים, ואם הדבר כל כך מפריע לך, כפי שאני מתרשם, כדאי אולי לעשות זאת עם מטפל מיני שהוא גם מטפל זוגי.
מלי
כועסת ומחרימה
⌄
לפי ההלכה והליכות הבית המושג הזה של החרמה ומניעת יחסים מאד לא מקובלת עד כמה שידוע לי, מנסיון אישי זה בהרבה תלוי באישה איך היא ניגשת לעניין ואם הוא אוהב את אותם דברים שאת אוהבת או שאולי אפשר להשקיע קצת מחשבה ולהשתפר בקטע הזה.