חשד בגידה: מה לעשות?
ג'יסון
בעיות
⌄
שלום
ד"ר.אני נמצא במערכת יחסים כבר כמעט וחצי שנה עם בחורה מדהימה (אני בן 22 והיא בת 19). הכרנו בזמן ששרתנו באותו בסיס והכל היה הרבה יותר ממצויין עד שהשתחררתי.אני מרגיש שאנחנו מתרחקים למרות שהיא אומרת שזה שטויות ושהיא אוהבת אותי אפילו יותר בגלל הגעגוע.הבעיה הקשה היא שאני חי תמיד בתחושה שיש לה מישהו אחר (עברתי מערכת יחסים אחת לפני זאת, שנמשכה שנה ובדיעבד רק סבלתי בקשר הזה - בתזוגתי יצאה עם בנים אחרים באותו זמן). אני לא רוצה שההרגשה הזאת תהרוס את מערכת היחסים ביננו אבל אני גם לא רוצה להפגע שוב ולגלות שבלי לשים לב בכלל איבדתי אותה למישהו אחר.בתודה ענקית.(אם אפשר לדבר דרך איימיל זה יהיה הרבה יותר נוח אבל לרצונך בלבד)
ד"ר אורן חסון
לאבד בחורה מדהימה סתם כך
⌄
ג'יסון יקר,
אני מבין שאתה נמצא תחת חרדות שמא בת הזוג שלך נמצאת עם מישהו אחר. לא הסברת מה גורם לך לחשוב כך, ואם יש לה בכלל הזדמנויות לזה. אני מבין שאתה כבר לא בצבא, כך שאולי יש בעיה של מרחק ביניכם, ובכל מקרה שאתם לא נמצאים הרבה ביחד, ומכאן החשש. אני לא יכול לומר לך אם זו רק הרגשה. אבל אני מציע לך לצאת מתוך הנחה שאין שום דבר, אלא אם תהיינה לך ראיות ברורות. מוטב לחיות עם הנטיה לעשות את הטעות של "להשאר איתה ולגלות אחר-כך שהיה לה מישהו נוסף" מאשר עם נטייה לטעות של "לאבד אותה בגלל חשד שווא". ולו רק משום שאם יש לה מישהו נוסף, ממילא הסיכוי הוא טוב שתגלה את זה. ואילו במקרה השני, אתה עלול לאבד בחורה מדהימה סתם כך.
ג'יסון
לאבד בחורה מדהימה סתם כך
⌄
תודה רבה ד"ר!אני מקווה שזה יעזור..