הבנת בן הזוג: התחלי להתמקד בעצמך
דקלה
עוד משהו קטן לדרך
⌄
שני נסיונות להיפגש ואפילו יותר נדחו בגללי ואפילו יותר והוא תמיד מעלה את עניין הפגישה ואומר מקווה להיפגש וכל זה ומציין סיבות לכך..אבל לא יודעת יש לי מין הרגשה.כאילו איך אני אוכל להיות בטוחה?אני לא מכירה את הבן אדם בכלל.לך תדע מי הוא?וברגע שזה לא יוצא אולי הוא פונה לאפשרויות אחרות..(בנות אחרות) זהו אני רוצה להיות שלמה עם עצמי ולא לחשוב שאני לא בסדר ואני דוחה את זה ואני לא רצינית.נמאס לי לחשוב עליו.מה לעשות??? יש לי הרגשה שהוא חושב שאני לא רוצה והוא אומר שהוא לא רוצה להלחיץ אותי וכזה.מה שבא לך..אולי זה משנה קמת את הכיוון מחשבה על הבחור?זה מעצבן אותי כשאני מתקשרת אז כאילו שנייה אחת הוא לא יכול לדבר כאילו אם ימשיך לדבר אני אמצא משהו שיסגיר אותו!מה לעשות אם כל המחשבות הללו? אולי באמת כל עכבה לטובה ואם זה לא יצא אז זה בגלל סיבה!
ד"ר אורן חסון
להבין את עצמך לפני שאת מבינה אותו
⌄
דקלה יקרה,
עושה רושם שעד שלא תביני אותו טוב יותר, לא תרגעי. אז במקום לחפש את התשובות אצלי, חפשי אותן אצל מי שיודע הכי טוב, וזה הוא עצמו. דברי איתו, שאלי אותו, חקרי אותו, תיפגשי איתו, ואולי תדעי יותר. ואם זה לא חשוב לך עד כדי כך, אז אולי כדאי שתעשי דברים חשובים יותר.לי נדמה שזה חשוב לך יותר מכפי שאת מוכנה להודות, ולכן כדאי שתשאלי את עצמך, מה ששאלתי אותך כבר במכתבי הראשון: מדוע זה חשוב לך כל כך, במקום להתעסק בדברים שאת לא יודעת, שזה מה הוא חושב. נסי להבין את עצמך קודם, ותהיה בזה הרבה יותר תועלת לעצמך.