בחירת בת הזוג: חרדות וחששות
אנונימי 28
זקוק לייעוץ ...
⌄
שלום
וערב טוב.
יש לי שאלה/ייעוץ .
אז ככה: אני בן28 ובת זוגתי יוצאים יחד כ 5 שנים בערך,יש בנינו קשר טוב . אנחנו מתכננים להתחתן בקרוב.
לפני זמן מה היא התחילה ללמוד , הכירה אנשים חדשים חברים חברות וכו... (אין לי בעיה עם זה אני דווקא בעד )
לפני כשבועיים בערך שלא במתכוון ובתמים נכנסתי לוואטסאפ ראיתי שיחה עם בחור משם כל השיחה לפי דעתי הייתה לא ממש שיחה של אנשים הלומדים יחד , אלא של מעבר , עם כל מיני סמיילים, לבבות, שליחת שירים וכו...
אחרי יומיים ש"התקררתי" טיפה דיברתי איתה והעליתי את הנושא ואמרתי שזה מפריע לי ולא מקובל עליי , היום שוב ראיתי הודעה דומה . אני ממש לא יודע מה לעשות , לפרק את הכל / להשלים עם זה . אולי אני "פרמיטיבי" מידי (אני חושב שלא ) ?
ד"ר אורן חסון
סבלנות והזדמנות, או קאזוס בלי?
⌄
אנונימי יקר,
נדמה לי שמן הראוי לתת לה לבחור, ולא להפיל עליה את החרדות והחששות שלך מבלי שתהיה לה אפשרות לעשות החלטות משמעותיות בעצמה. אתם מתעתדים להתחתן, ואני חושב שהיא הגיעה אתך לשלב הזה, לא בחינם.אמרת לה שזה מפריע לה. זה לא אומר שהבחור מיד יפסיק להגיב. המשך לדבר איתה על זה. לדעתך, יש בקשר שלה איתו סממנים רומנטיים, ואתה חושב שזה לא ראוי. מותר לך לומר לה, והיא צריכה להחליט מה ברצונה לעשות. תן לה זמן, ואמור לה כשזה קורה שוב. ואם תראה שהיא לא מתחשבת בך, בין אם כי הקשר ההוא חשוב לה, ובין אם כי זה סתם עניין של אגו (וגם זה יכול להיות), תוכל לומר לה מתישהו שבשבילך זהקאזוס בלי.