חרדות וטיפול זוגי

תאריך פנייה: 14.12.2009 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אבי
זוגיות
14.12.2009 • 14:06

הילפני שנה נתפסת משחק עם החזיה של חמתי מאז הכל מתפוררמה עושים ניסתי כל מיני דרכים , האם יעוץ יקדם את הנושא

ד"ר אורן חסון
התקבעות החרדות
16.12.2009 • 09:23

אבי יקר,
אמנם לא הסברת לי מה זה "משחק" עם החזיה של חמותך, אבל אני יכול לנחש מה יכול לגרום לחרדות לאשתך ולאמה (אם היא יודעת גם, ואני מקווה שלא). אני מניח שזה סוג של פטישיזם (fetish), או של הסחפות של רגע אחר הדמיון המיני שלך, ויכול להיות לכן שיש לך בעיה חמורה שצריך לטפל בה, או שזה משהו זניח ומקרי שאינו משקף שום בעיה. כולנו עושים משתטים לפעמים (טוב, אולי לא כולנו, אבל רובנו).אלא שנכנסת גם בעית החרדות של אשתך, והבעתה שלה מגילוי המיניות שלך בהקשר לאמא שלה. כך שלא משנה אם מה שקרה לך זו שטות מקרית או לא, החרדות שלה לוקחות את זה למקום קשה הרבה יותר. לכן, גם לא כל כך משנה אם ואיך תצדיק את זה. אני לכן חושב שטיפול זוגי (זוגי, כלומר, לא רק אתה) ייתן לשניכם מקום לדבר על החרדות והנטיות, ולראות איך להביא אותם תחת שליטה, ואם ואיך אפשר לחבר אתכם יחדיו מחדש.ושים לב ששנה לסחוב את זה זה המון זמן, שבו החרדות מתקַבּעוֹת מבלי לפתור אותן. לבד לא הצלחתם להסתדר, וחשוב שתגיעו לטיפול, גם כדי לשים דברים בפרופורציה הנכונה, וגם כדי להשתקם נפשית.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083