חרדות וגודל איבר מין

תאריך פנייה: 16.07.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אפרת
בעיית זוגיות
16.07.2006 • 22:32

שלום
ד"ר חסוןאני נשואה מזה 5 שנים כרגע בהריון בחודש שמיני.לבעלי איבר מין קטן (בזקפה 11-12 ס"מ ). כנראה והדבר הזה מתסכל אותו מאז היותו ילד. לכן אף פעם לא היה מיני במיוחד ואף לא פתוח ביחסי המין.תדירות יחסי המין שלנו תמיד היתה מעטה בערך פעם לשבועיים ובשנה האחרונה אף ירדה. הגענו הרבה פעמים למצב של פעם בחודשיים.אני טיפוס מאוד מיני אוהב סקס וכבר שנים שאני מטיפה לו שלא מספיק לי . הוא אומר שזה גורם לו לעוד יותר חוסר בחשק המיני.אני כבר אובדת עצות.כל פעם יש לו תירוץ אחר (לדעתי) פעם זה העבודה שדורשת ממנו מאמץ.. פעם זה בעייה של השמנה שהוא לא מרגיש עם עצמו נח... כל פעם בעייה אחרת.תנוחות מגוונות אנחנו לא עושים !! וזה ממש מפריע לי.הוא טוען שהוא לא יכול לגוון בגלל בעיית הגודל של איבר מינו. האם ייתכן ?התנוחות היחידות שאנחנו שוכבים הן התנוחה המיסיונרית ותנוחת ה"דוגי".וממש חסר לי גיוןן. (שלא נדבר על סקס בכלל).עד היום לא יודעת איך משכתי את זה אבל עכשיו כשההריון בשלב מתקדם אני מתחילה לחשוש יותר למצב שלנו פן יחמיר עוד !!איך אפשר לטפל בבעיה?האם אנחנו צריכים ללכת לייעוץ מיני או שמא הבעייה היא רק שלו והוא צריך ללכת לטיפול?אני כבר לא יכולה יותר זה מצב מאוד קשה לי.אני אוהבת אותו מאוד...ויש לציין שהוא אוהב אותי אפילו יותר !הטענה האחרונה שלו כשניסיתי לדובב אותו היתה שיצר הכיבוש שכמובן כבר אין לו אותו מוריד לו את החשק המיני.כלומר, עד שהכיר אותי היו לו הרבה מערכות יחסים קצרות ולא היתה לו הבעיה..ובגלל שאני המערכת היחסים הראשונה הארוכה שלו אין לו את יצר הכיבוש.

ד"ר אורן חסון
כשהגודל משפיע מעבר לפרופורציה
18.07.2006 • 14:16

אפרת יקרה,
יכול להיות שאין לכם בעיה ממשית, אלא בעיה נפשית מתוך חרדות שאולי יש בעיה פיזיולוגית. גם זה וגם זה מטופלים במסגרת של טיפול מיני. לכאורה, הוא יגיד לך: אבל הם לא יגדילו לי אותו, אבל העניין הוא שהוא צריך אולי להקטין חרדות ולהבין שזו אינה בעיה (11-12 ס"מ לא צריכים להוות בעיה), או שיש דרכים טכניות פשוטות להתגבר על הקושי, אם קיים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083