חרדות ואובדן בטחון בזוגיות

תאריך פנייה: 23.05.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אהבה מטורפת
אהבה מטורפת
23.05.2006 • 13:22

ד"ר אורן חסוןשלום רב , אני בחורה כבת 33 אוטוטו ובן הזוג שלי בן 55 אוטוטו נכון הפרש הגיליים ענק אבל ידעתי את הגיל האמיתי אחרי תקופה ארוכה של יחד ושל אהבה מטורפת של שנינוהחלטנו להביא לעולם ילד משותף אך לצערי ההריון לא התפתח ועברתי גרידה, לאחר הגרידה התחילו לי התקפי קנאה ופחד שהוא יעזוב יילך פוחדת שימאס לו הוא מוטרד כרגע בכלכך הרבה בעיות שהן מובנות ונורמאליות וקצת לא נותן אהבה כמו קודם לכן אבל אני כל היום מעורערת , והפחד משתק אותי מחכה כל הזמן לטלפון הבא, אוהבת אותו בטירוף אני יודעת שזו אהבה אובסיסבית ולא יודעת איך להנהג זו לא אני מעולם לא התנהגתי בצורות כאלו בודקת את הפון את המייל שלו במידה ויש עוד מישהי והוא לתומו אומר שהשינוי אצלו חל אך ורק בגלל בעיות שכרגע יש ויש תקופות כאלו ויש אחרות ולכן הוא קצת מנותק ועצבני השאלה שלי איך אני יכולה להשתלט על עצמי ולחיות את החיים שלי בשקט ולהביא את הנשמה שלי לנחלה ולבטחון חזרה.נ.ב- האובדה ששמנתי גם תסכלה אותי ומורידה לי את הבטחון העצמי שלי והוא כנראה גם מרגיש זאת.האובדה שאני קטנה ממנו יפה ממנו צעירה ממנו ואני זו שפוחדת כל הזמן.עזור לי בבקשהתודה והמשך יום קסססססססום

ד"ר אורן חסון
חרדות ואבדן בטחון
24.05.2006 • 09:33

אהבה יקרה,
נכנסת לחרדות, וזה יכול להיות בגלל שאת מרגישה פחות נשית (לאחר הגרידה), או פחות מושכת (כי שמנת), ואולי בשל שינוי בהתנהגות שלו, שאת מייחסת לגורמים אלה, ומורידים לך את הבטחון.אני יכול לומר לך שכדאי שתהיי בטוחה בעצמך, שהכל ביניכם בסדר, ושאין לחשש שלך על מה להתבסס, וגם לו היה כל זה נכון ומבוסס על עובדות, לא היית יכולה לשנות את התחושות שלך בין לילה. רגשות מסוג זה משתנים באופן הדרגתי, כאשר "מלמדים" אותם אחרת. את יכולה לנסות לעשות זאת בעצמך, ולעבוד על שכנוע עצמי בהדרגה, או להגיע לטיפול, אישי או זוגי, כדי להעזר באיש מקצוע.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083