חרדה בקשר: תן לה מרחב
אני
מצב לא טוב
⌄
אנסה לקצר מאוד, הכרתי בחורה ביום רביעי שנינו סביב טווח ה23ושהתחלתי איתה היא ציינה שהיא בקשר עם מישהו אבל הייתה ביננו שיחה עמוקה כמעט 4 שעות ופשוט היה שם ניצוץ מטורף, כדרך אגב הבנתי שהיא לא ממש מעוניינת בקשר הזה שהיא נמצאת בו.גם אני הייתי בכמה סוגי קשרים(סטוצים) והחלטתי לא להפגש עם אף אחת כי פעם אחת אני רוצה להכנס לקשר נקי ובלי רגשות אשם .אמרתי לה שאני יתקשר ביום שישי (יומיים אחרי) ונדבר- כדי שיהיה לה זמן לגמור את זה.ולי לגמור את שלי..התקשרתי בשישי..היא נסעה לאילת למשפחה לבד, דיברנו כל השישי שבת ראשון והייתה הרגשה באוויר של התאהבות מטורפתאך מכיוון שחגגה יומולדת בשישי בלילה באילת הוא( הבחור שאיתו היא בקשר) חיכה להפתיע אותה שתחזור"לא היה לה נעים" לגמור את הקשר אחרי שהבחור לקח אותה לבלות וקנה לה מתנה- היא מחפשת טיימינג שלא יהיה מגעילהיא בחורה מדהימה ורואים שהיא אמינה למרות מה שאני מספר לך פה, ניסיוני הרב עם בנות אומר שברוב האחוזים שמשהי בקשר תעזוב בשביל קשר -תעשה זאת בכל קשר שבו היא תהיה (כולל איתי) למרות שהיא מבולבלת ואומרת שזה פעם ראשונה שזה קורה לה.היא אמרה לי שהיא ישבה מולו וחשבה כל הזמן עלי,אני לא מוכן לקבל את זה שהוא יגע בה אפילו אם אנחנו בסוג של קשר לכן אמרתי לה שרק שהבעיה תפתר שתדבר איתי.אני בעצם מאשים אותה במשהו שידעתי שנכנסתי אליו אבל הייתי בטוח שהיא תגמור איתו עד שישי, היה ביננו קליק מטורף והבנתי ממנה שהיא תגמור איתו ותתקשר..איך אני אמור להתנהג,מה לעשות,ומה דעתך הכללית?יש לציין שממש הרגשתי התאהבות וגם היאדר' מודה לך מקרב לב
אני
הם בקשר חודש וחצי
⌄
הם בקשר רק חודש וחצי והיא אמרה שהוא שיחק איתה והם לא מתאימים והיא כמעט בטוחה שהיא לא רוצה את זה..שדברים מתבהרים לה..וגם לי יש חלק גדול בזה
ד"ר אורן חסון
לתת לה לכבד את עצמה
⌄
אני יקר,
ה"מטורף" שלך מדאיג אותי. לא משום שאני חושב שאתה או היא מטורפים במובן הקליני של העניין, אלא ההקצנה שבה אתה לוקח את מה שיש ביניכם, שבינתיים זה עדיין לא הרבה, וההקצנה הזו מפריעה לך לרדת לחיי היום יום. וכאן, למטה, בין עוד אנשים, היא צריכה לעשות את הדברים שלה בקצב שלה. ממילא, אם היא לא תרגיש שהיא מכבדת את עצמה על-ידי כיבוד הזולת, לא יהיה לה טוב עם עצמה, ולכן גם לא איתך, כי אתה הוא זה שיזכיר לה את החטא שלה. הציפיות שלך ממנה קשורות לצרכים המיידיים שלך, לא לשלה. היא צריכה, למען השלווה הנפשית שלה, לקיים או לסגור את הקשר שלה בקצב שלה, כי גם היא צריכה אחר-כך לחיות עם ההבנה שהיא יצרה קשר עם גבר אחר תוך כדי קשר קודם. היא רוצה לעשות זאת נכון, ואתה צריך לאפשר לה לעשות את זה כפי שזה נכון לה. העניין הוא שאתה חרד שאולי זה לא יילך, ושאולי היא תתחרט ברגע האחרון. אם אתה רוצה אותה, אתה רוצה אותה אישה שיודעת לנהוג נכון ובאופן מכובד, אז תן לה את הצ'אנס לעשות את זה.