חוסר פתיחות בזוגיות
נירה
הפסיק לדבר המשך
⌄
ד"ר אורן חסון בוקר טוב,תודה רבה על התגובות אך עלי להיעזר בך למציאת פיתרון לאחר התפתחות אתמולאתמול בעלי ואני קיימנו יחסים שבסופם אמרתי לו: "אתה יודע מה חסר לי? חסר לי שהיית מדבר בסקס זה היה עושה לי טוב, אז הוא לא ענה ושאלתי אותו אתה זוכר שהיית מדבר? אז אמר כן, מה אנחנו בני 16? אז אמרתי לו מה זה קשור? ואמר שזה נראה מצחיק והעביר מיד נושא.אני קצת המומה מהתשובה ולא יודעת איך להמשיך הלאה ואני רוצה לדבר איתו גלוי על כל נושא הסקס שלנו והתפיסה שלו מה לעשות? איך להעלות את הנושא (גם התדירות, גם השיחות בסקס שהורידו את האיכות)מצ"ב המכתב הקודם שלי בנושא:אני נשואה מזה שנה והאהבה ביני לבין בעלי עצומה, אנחנו קשורים מאוד אחד לשני.הבעיה שלי שבזמן הכירותינו (לפני כשנתיים וחצי) בעלי היה נוהג "לדבר" בזמן הסקס, להגיד לי כמה שהוא אוהב אותי, כמה שהוא אוהב את הגוף שלי, כמה אוהב לשכב איתי וכו' וכו'.מזה כבר הרבה זמן שהפסיק "לדבר" בסקס שותק שתיקה מוחלטת. לפני כמספר חודשים שאלתי אותו האם הוא נהנה מהסקס שלנו ואמר שמאוד ושאלתי אותו האם נמשך אליי, אמר: "את יודעת שכן, את יודעת שאני אוהב אותך" שאלתי אותו: "אז מדוע אתה כבר לא אומר את זה" אז הוא אמר: "מה אנחנו בני 16?" ואז אמרתי לו שגם בעוד חמישים שנה (והלוואי שנחיה , אגב אנחנו בשנות השלושים + ) אני רוצה שנחמיא אחד לשני. ואז הוא לא ענה והרגשתי שהוא מאוד הובך בהתשובה שלי.הייתי רוצה לשאול אותך האם כדאי לשאול אותו במפורשות מדוע הפסיק לדבר בזמן הסקס? זה קצת מפריע לי כי כשהיה מדבר ואומר את מה שאומר הייתי מרגישה האישה הכי נחשקת בעולם ועכשיו זה חסר לי ותמיד עולה אצלי השאלה, האם כבר לא נמשך? האם כבר לא נהנה כמו בהתחלה? (למרות שיש לי גם היום את אותו גוף יפה שהיה כשהכרנו והסקס מצידי תמיד מושקע כמו בהתחלה) אז?
נירה
הפסיק לדבר המשך
⌄
כשהוא אמר לי: מה אנחנו בני 16? אז אמרתי לו, אבל פעם היית עושה זאת (מדבר) וגם אז לא היית בן 16, זה היה לפני שנתיים שהכרנו וזה לא היה בעבר הרחוק, ואז הוא שתק והעביר נושא ולא רציתי להקשות עליו וגם על עצמי כי מאוד התאכזתי מהתשובה שלו.בן 16? שאותה הוא מזכיר בכל פעם שעולה נושא הסקס.יש לציין שמעבר לנושא הסקס שאני מרגישה שינוי מהותי אצלו באופן כללי הכול בסדר, הוא אוהב אותי מאוד, קשור אליי, כל צעד הכי קטן הוא מספר לי ורוצה שאהיה איתו.
ד"ר אורן חסון
התשובה שלי אליך נשארה כשהיתה.
⌄
נירה יקרה,
התשובה שלי אליך נשארה כשהיתה: חסרה לכם פתיחות. אנא קראי שוב את תשובותי אליך, כמה שאלות למטה.