התמודדות עם לחצים בזוגיות

תאריך פנייה: 23.04.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
נילי
תקופה לא טובה
23.04.2006 • 07:13

שלום,
אני ובן זוגי הכרנו לפני שנה,אחרי שמונה חודשים נכנסתי להריון שלא כמתוכנן והחלטנו להתחתן.היה לנו ברור מלכתחילה שאנחנו נתחתן ותכננו להתחתן בקיץ אלא שההריון הקדים לנו את המועד.יש בינינו תקשורת מאוד טובה הבנה והדדיות אבל מהרגע שהתחתנו התחילה תקופה של ריביםאפשר להגיד על שטויות שמתפתחות לפיצוציםאני רוצה להוסיף שהוא גם החליף עבודה אחרי החתונה שדורשת ממנו גם מאמץ פיזי הוא עובד קשה והרבה שעותכרגע אנחנו מוציאים את עצמנו לא מסוגלים להסתדר ורבים כמעט כל יוםאני לא רוצה להפיל את העניין על ההריון אבל גם אני עוברת תופעות כמו רגישות יתר וחוסר סבלנותמה אתה ממליץ לנו לעשות?האם זה באמת בגלל לחץ שהכל קורה לנו ביחד (חתונה,הריון,עסק, לידה בקרוב)?איך אפשר לעבור תקופה כזאת?

ד"ר אורן חסון
הכנה נפשית
23.04.2006 • 23:42

נילי יקרה,
זה באמת משום הלחץ, אבל זה לא רק זה. מה שקרה לכם הוא שהיו לכם ציפיות מסויימות מעצמכם ומהחיים, ואלו אינן מתממשות, או לפחות לא במקצב שאתם הייתם רוצים, ואתם מוצאים עצמכם בלחצים שלא הכנתם את עצמכם מספיק אליהם. וזו הבעיה. הכנה. אני ממליץ מאד להגיע ליעוץ, כי הלחצים עליכם לא יקטנו, ומוטב שתלמדו להכין את עצמכם אליהם, וליצור חלוקת עבודה ועוד יותר חלוקת נתינה ביניכם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
נילי
הכנה נפשית
24.04.2006 • 09:59

תודה על תשובתך.האם אפשר להגיע אליך לייעוץ?ואם כן איך עושים את זה?

ד"ר אורן חסון
איך ליצור איתי קשר
24.04.2006 • 10:40

נילי יקרה,
כל אחד יכול ליצור איתי קשר, והפרטים ישנם באתר הבית שלי (קישור נמצא בתחתית כל מכתב שלי, גם בתחתית המכתב הזה). ואפשר תמיד להקיש על F5, ולקבל את הפרטים עלי בחלק השמאלי של הדף, שהוא דף הפתיחה לפורום, ובתחתיתו מספרי הטלפון שלי.את מוזמנת ליצור קשר טלפוני למתן פרטים ולתאום פגישה.ותמיד אני ממליץ להכנס גם לאתר שלי, לדעת מעט טוב יותר מי אני, ומה גישתי ליעוץ האישי והזוגי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083