יחסים: התנהגות פוגעת של בן זוג

תאריך פנייה: 09.09.2010 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
יול999
אחרי הפרידה..
09.09.2010 • 13:05

שלום.
.אני ובן זוגי יוצאים כ7חודשים לפני שבוע נפרדנו וחזרנו הסיבה לפרידה היתה כי הוא חשב שאבי לא רוצה לקבל אותו בגלל שהוא לא לחץ לא את היד(הוא ראה אותו פעם ראשונה), עכשיו חזרנו וגם ההורים שלו יודעים מכל הסיפור. הוא אומר לי שמה שהיה לא יחזור להיות כלכך מהר כמו שהיה פעם ולא אוכל לישון אצלו אלא בקושי בגלל שלא נעים לו מההורים שלו. התחייסות של הקירירות שלו אליי וחוסר דאגות שלו והוא אומר שהוא עדיין לא מרגיש נעים מכל הקשר אחרי שחזרנו וזה מדאיג אותי מאד מה אוכל לעשות בנוגע לזה האם זה יחזור לעצמו כמו שהיה פעם? האם לתת לו את הזמן שלו ולא ללחוץ על זה יותר מדי הכוונה לא לדבר על זה?תודה בת 20.

ד"ר אורן חסון
כוח
11.09.2010 • 09:32

יול יקרה,
התחלתם לא טוב. אולי גם בגלל אבא שלך, אבל גם כי בן זוגך פגיע מאד, לא סלחן, ומוכן לפגוע בך כאשר זה קורה. כפי שאני מבין, הוריו גם לא ממש ממתנים אותו, אם לא להפך. אני מניח שיש בו דברים טובים, אבל הדברים האלה שכתבת עליהם מסמנים אפשרות לחוסר התחשבות בך בעתיד. קחי זאת בחשבון. את יכולה, ובעצם צריכה, לומר לו שגם את פגועה, ושאת חושבת שזו התנהגות שאינה ראויה, ובכך קצת להחליף תפקידים. אבל אני לא בטוח שיש לך הכוח הזה מולו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
יול999
תגובה....
11.09.2010 • 11:07

עכשיו אמא שלו גם דברה איתו והיא אמרה שהיא לא מעוניינת בקשר שלנו כי זה לא רלוונטי מה שקורה גם מבחינת הדת..והוא טוען שהוא מאוד מבולבל והוא לא יודע מה לעשות..נכון אני מבינה כי שני הצדדים אומרים לו משהו אחר אני בן אדם אופטימי ואני גם אומרת לו שהכל יסתדר ושלא יעזוב אותי..אני לא יודעת מה לעשות בבקשה תעזור לי..

ד"ר אורן חסון
מגיע לך יותר
12.09.2010 • 01:22

יול יקרה,
העניין הוא שהקשר הזה כנראה שאינו תלוי בך, אלא בחוזק שלו מול הוריו. מצד שני, את לא חזקה מספיק כדי לעמוד על הצרכים שלך, בקשר, בעיקר כאשר הוא מציג אותך כאשמה. אז אולי הקשר הזה לא טוב לך. לא יודע מה לומר לך, בתנאים הללו, מעבר לזה. את רוצה להיות איתו, גם כאשר הקשר לא טוב לך, והוא לא יודע להיות טוב ונדיב יותר כלפיך, כפי שמגיע לך, וגם לא יודע להתמודד מול הוריו. אז בתנאים האלה, זה מה שיש – קשר לא יציב. ואם הוא יתפרק בסוף, אולי זה אפילו טוב לך, כי מגיע לך יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083