יחסים בגיל הנעורים: למידה והתפתחות

תאריך פנייה: 16.08.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שירן
מבולבלת
16.08.2011 • 17:38

אני בת 17 וחצי ויש לי חבר כבר שנתיים ו9 חודשים וכל הזמן הוא היה מאוהב בי ממש ופתאום בחצי שנה האחרונה הוא כבר אוהב פחות והוא לא מתייחס אלי בקושי רוצה לראות אותי. נפרדנו שלוש פעמים בחצי שנה האחרונה וחזרנו אחרי זמן קצר ועכשיו לפני כמה ימים שוב הוא אמר שהוא לא רוצה ופתאום אתמול שדיברנו אמרתי לו לבוא לדבר הוא בא והוא אמר לי שהוא נהנה איתי הוא נהנה אבל שאנחנו לא נפגשים הוא לא נהנה איתי ואמרתי לו שאם נפגש שלוש פעמים עכשיו זה קצת פוגע שכל פעם הוא לא החלטי מה לעשות עכשיו ?

ד"ר אורן חסון
למידה, בדרך למשהו טוב יותר, בעתיד.
17.08.2011 • 23:26

שירן יקרה,
רוב היחסים של בני הנעורים אינם נשארים לנצח. מתישהו הם נפרדים. כך שלמרות שראית אתכם מכאן ולתמיד, הסיכוי שזה יקרה הוא די קטן. אנשים משתנים עם הזמן, אנשים רוצים להתנסות עוד, ויחסים בגילאים הללו לעיתים קרובות אינם בוגרים דיים, מה שאומר שהפזילה החוצה, וההתנסויות, מתישהו, גוברים על היציבות הזוגית. ככל הנראה זה מה שקורה לכם. למרבה הצער, זה קורה הרבה בגילאים הללו, ואנחנו לומדים מהדברים האלה וממשיכים הלאה, כדי להיות בעצמנו יציבים יותר, ולחפש בני זוג יציבים יותר. ואולי עוד לפני זה, להתנסות, לבחון וללמוד מה אנחנו רוצים, כך שנכין עצמנו לזוגיות יציבה וטובה יותר בהמשך – הן בהתנהגות שלנו, והן כדי שנוכל לזהות זאת בבני זוגנו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083