חלומות ארוטיים: מה לעשות?

תאריך פנייה: 18.05.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אורטל
פעם ראשונה חשתי משיכה
18.05.2012 • 12:41

היי , אני נשואה טריייה שנתיים .פעם ראשונה חשתי משיכה לאחד החברים של בעלי, מחשבות כמו "אויי הוא נראה טוב" "אני נמשכת אליו מאד" "אני אוהבת את הפוזה שלו את מה שהוא משדר"אני מרגישה רע עם זה , בעלי אמור להיות בבית עיניי ומצאתי את עצמי נמשכת לחבר שלו !!!דבר שני שוב קרה לי דבר מוזר , האקס שלי הגיע לי לחלום וממש הרגשתי אותו וחשתי אהבה עצומה אליו . מה קורה לי? מה זה אומר שעדיין יש לי רגשות אליו? למרות שהוא נמצא מידי פעם בראש שלי אבל אני יודעת שאת בעלי אני אוהבת ורוצה.אני איפשהו עכשיו חווה משבר קטן ביחסים עם בעלי.אז אולי בגלל זה "אני מחפשת מפלט" ?

ד"ר אורן חסון
מחשבות
18.05.2012 • 15:59

אורטל יקרה,
דברים כאלה יכולים לקרות מפעם לפעם. אז למדת שזה יכול לקרות לך. לפעמים יש חלומות ארוטיים שבהם הבעל או האשה אינם מעורבים בהם. זה לא צריך להפחיד אותך. זה טבעי שזה ישנו, וחשוב הרבה יותר ללמוד לשים את החלומות וגם את הפנטזיות בהקיץ בפרופורציה, ולהבדיל בין חלום למציאות, ובין משהו שאת יודעת שלא יתממש למשהו שאת רוצה שיתממש. אם לא תפחדי מכך שזה קורה מדי פעם, ולא תייחסי לזה יותר מדי חשיבות - כי נורמלי להרגיש בזה לפעמים - יהיה לך קל לעבור את זה בשלום.ורק להדגשה: כשאני אומר שזה נורמלי, אני לא אומר שזה כולם. אבל זה קורה לרבים ולרבות. כל מה שצריך זה לקחת את זה בפרופורציה, כי החרדות שעלולות להגיע כתוצאה מזה, וחיפוש מסקנות ותובנות, עלולים להזיק יותר מהמחשבות והתחושות הראשוניים עצמם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083