חיפוש זוגיות: לא לוותר
תקווה
מציאת זוגיות
⌄
שלום,
מאוד אוהבת את הגישה שלך, עזרת לי מאוד לפני 3 שנים לצאת מקשר שלא ענה על הצרכים שלי.אני אישה נאה בת 45, מצליחה, מושכת,מטופחת,מאושרת, אקדמאית, חברותית,מחוזרת.אני מסופקת בכל התחומים האחרים בחיי , אבל למרות כל האכויות שבי מאז שנפרדתי מהבן זוג האחרון, לא מצאתי בן זוג כלבבי.אני מאוד רוצה זוגיות וזה חסר לי , למרות שאני מרוצה מחיים מלאים ונהנית ממה שיש. אני זוגית וביתית. אני אמא מאושרת ל2 בנות מקסימות.ניסיתי שיטות הכרות שונות כולל הכרויות באינטרנט, סדנאות, חוגים, טיולים, השתתפות במגוון פעילויות וחוויות קורסים, כנסים בתחום המקצועי שלי ותחומים אחרים, פסטיבלים,שידוכים דרך בני משפחה וחברים,יעוץ אישי ושיחות , תפילות, רבנים, ועדיין אני ללא בן זוג.ניסיתי אפילו שדכניות מקצועיות אבל ממש התאכזבתי ולכן אני מתרחקת מזה,אני פנויה רגשית ומעשית ואין אף גבר בחיי, ויש מקוםפנוי בחיי לזוגיות ולבן זוג ובכל זאת הכמיהה שלי לא מתממשת. חבל לי על כל יום שעובר ואני בלי זוגיותאני מרגישה שהבעיה העיקרית היא שאני לא פוגשת ולא מכירים לי גברים איכותיים .אני יודעת שיש גברים פנויים אכותיים שגם הם עכשיו כמהים לאישה כמוני לזוגיות אהבה והקמת משפחה אבל אחד לא מוצא את השני.אני מתמקדת בעיקר - חשוב לי שיהיה איש טוב ערכיעם אישיות חיובית , מידות טובות, בריא מבחינה רגשית .מבקשת עזרה והדרכה שלך בחיפוש בן זוג איכותי לאהבה, איפה לחפש, איך,מה דעתך?תודה וחג שמח
ד"ר אורן חסון
להמשיך בדרכך ולא לוותר
⌄
תקווה יקרה,
נראה לי שמנית את כל האפשרויות האפשריות למציאת בן זוג, פרט לישיבה על הברזלים בפיצוחיה ולהתחיל עם גברים שמגיעים לשם. כך שלא אוכל לעזור לך, כי הגעת לכל האמצעים הסבירים. מה שאני לא יודע הוא איך התנהלת במצבים האלה, ואם היית מספיק פתוחה או עטופת הגנות, סלקטיבית מדי או אולי בדיוק להפך (פתוחה מדי, לא בררנית בכלל, או נטולת הגנות – שגם זה יכול להיות בעיה עם הגברים המתאימים). וייתכן בכלל שזה גם עניין מקרי, כי סיכויי ההצלחה של כל פגישה ראשונה נתונה אינם גבוהים, כך שיש מי שיצליח מהר, במקרה, ויש מי שזה ייקח לו המון פגישות ראשונות, וגם זה במקרה.אני מציע לך להמשיך בדרכך ולא לוותר. עם זאת, אם את לא בטוחה שאת עושה דברים נכון, ייתכן שתרצי ליווי מקצועי של מי שמתמצא בזוגיות ובשפת גוף, תוך כדי הפגישות.
תקווה
להמשיך בדרכך ולא לוותר- איך בפועל ?
⌄
שלום,
היו לי בעבר3 קשרים ארוכים ומשמעותיים. הקשר האחרון המשמעותי היה לפני כ3 וחצי שנים. נעזרתי גם בלווי מקצועי ובזכותו רכשתי כלים וידע ולמדתי על עצמי ועל התנהלות נכונה בתחילת קשר ובהמשך הקשר, למדתי מטעויות העבר.בעבר הייתי בררנית ( בתור המצליחנית והיפה לצערי נפלתי בבור של בררנות ובטח הפסדתי לפחות 2 בחורים טובים שאם היום היו פנויים הייתי מעריכה את חיזור שלהם) בעיקר התאהבתי בגברים "לא-נכונים" וכמובן גם הייתי תמימה ולא היו לי הכלים והידע איך להתנהל עם גבר שמוצא חן בעיני ושאני מוצאת חן בעיניו.אבל מה שהיה היה, רוב השנים עברו בקשר ארוך עם גבר שבדיעבד לא היה מתאים לי. ועכשיו שאני מודעת, ןפנויה רגשית,ומרגישה מסוגלת ונינוחה ביכולתי להצליח בזוגיות- דווקא בשנים האחרונות אין עם מי. אני מרגישה שהבעיה העיקרית שאני לא נפגשת עם גברים אכותיים לטעמי, למרות שאני כבר לא בררנית מדי ולא ההיפך.הגברים האכותיים והפנויים שמעוניינים באישה כמוני אמורים להיות בכל מקום, ואנו לא נפגשים. איפה להכיר? איפה לחפש?לחברות ומשפחה אין מה להציע, והאינטרנט הוא סל גדול עם סיכויי כמובן אבל החיפוש מייגע ומאכזב בפועל.. כתבת שהסיכויים להצליח מקריים- איך אפשר להגדיל סיכוי לפגוש אדם אכותי ,איפה? ליווי קצועי לא עוזר להכיר, יותר עוזר להתנהל בפגישות כשיש מי ששווה להיפגש איתו.
ד"ר אורן חסון
לבדוק מה קורה לאחר המפגשים
⌄
תקווה יקרה,
האינטרנט ככלי להכרות (שיש בו המון כלים, ואתרי הכרויות שונים ובאיכויות שונות) הוא כלי שמצליח לרבים מאד ליצור קשר, אבל גם לרבים להתאכזב, לפחות מדי פעם. אבל גם האכזבות וגם ההצלחות באים מעצם העובדה שנוצרים קשרים (דרך האינטרנט, או בכל דרך אחרת). והגדלת הסיכוי להגיע לאדם הנכון מגיע, לא פעם, דרך הגדרת מטרות נכונה, ואולי הרחבת היריעה ליצירת קשרים אחרים גם (ראי את תשובותי לאורחת, כ- 10 שאלות אחרייך (למעלה)).כפי שכתבתי לך, עושה רושם שאת עושה את הדברים הנכונים כדי ליצור מפגשים. האם את פוגשת באחוז מספיק גבוה אנשים מתאימים? - לא יודע. אולי את צריכה להגדיר מטרות נכון יותר, ולחפש דרך יעילה יותר להכיר את הגברים הנכונים יותר מאשר גברים רבים. אני לא יודע מה בדיוק קורה אחר-כך, ולכן הצעתי ליווי מקצועי.
תקווה
לבדוק מה קורה לאחר המפגשים
⌄
שלום
זאת הבעיה שמבין האפשרויות - אחוז אפסי של גברים מתאימים.לגבי הגדרת המטרות: אני מתמקדת באישיות של האדם: שיהיה ישר אמין עם ערכים ומטרות דומות לשלי, וגם ימצא חן בעיני חיצונית. אדם משכיל ופרודוקטיבי, איש משפחה. שכמוני רוצה זוגיות אהבה משפחה. אז בפועל אין כרגע מפגשים כילא פוגשת גברים מתאימים.איך אני מגדילה את הסיכוייים להגיע לאנשים הנכונים והתאימים.אני מרחיבה את היריעה בגיל ומצב משפחתי ,( רווק אלמן גרוש) ורמת השכלה,איך אני מוצאת דרכים יעילות יותר להכיר גברים נכונים ולא סתם יותר גברים.אולי יש לך הכוונה לחפוש יותר יעיל, לסינון יותר יעיל.קראתי גם את מה שכתבת לאורחת . הבנתי שחשוב להגדיר מטרות ולתקשר צרכים ורצונות ובכלל להיות במודעות ולהקשיב וללמוד לתקשר ולהיות מובנת.בכלל לשדר בפועל את מה שאני רוצה לשדר .אני עושה כמיטב יכולתי ונראה לי שאני מצליחה בכך, ובכל זאת לא נתקלת בגברים שיש לי רצון להמשיך איתם ( אני מדברת על גברים פנויים ,ברור שיש מסביבי המון גברים אכותיים ומדהימים אבל הם לא פנויים). לא מתפשרת על העיקר ולא מרחיבה מדי את היריעה וגם לא בררנית ,איך היית מציע להתמקד, להיות יותר יעילה בחיפוש ובסינון, חשוב לי האכות ולא הכמות,.תודה
ד"ר אורן חסון
הדרכה יעילה ומסודרת יותר?
⌄
תקווה יקרה,
כתבתי לך את מה שאני יכול במסגרת הזו של הפורום. אם תרצי הדרכה יעילה יותר ומסודרת יותר (בהסדר פגישות אישיות, ובתשלום), את מוזמנת ליצור איתי קשר, ונוכל לעבוד באופן מסודר גם על פי הכרה טובה יותר של הקשיים וגם דרך התנסות בדרכים כאלה או אחרות, ובאופן יעיל יותר.