חיפוש אהבה: מה לעשות?

תאריך פנייה: 23.08.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
בתול
כאב נפשי
23.08.2005 • 21:38

שלום
בקרוב ימלאו לי 26 ומעולם לא הייתי בקשר זוגי או קיימתי יחסי מין מלאים. הרושם שאני יוצר על החברה סביבי הוא שונה לחלוטין ולכן איש כמעט לא מודע למצבי ואני חש כי אני מסתיר סוד אפל שגורם לי לפעמים לתחושת לחץ חזקה. תמיד חיפשתי אהבה משמעותית ולכן לא התעסקתי בשום דבר שנראה פחות זוהר. כמו כן חוויתי אהבה מאוד חזקה ובלתי אפשרית לאחרונה שכיבתה עבורי את שאר העולם.... אני מרגיש שתקשורת אמיתית עם מישהי זה משהו מאוד נדיר עבורי ואני סולד מאנשים שמיישמים דפוסים של קשר זוגי כפי שלמדו שהם צריכים להראות ולא מתרכזים באמת באדם מולם. אני יודע מה הרושם שיוצרים דבריי, אבל אני באמת מתקשה להתפשר עם קשרים שנראים לי בינוניים משום שאהבה עבורי היא המעוז האחרון של כנות ואמת בעולמנו הקר...בינתיים הזמן ממשיך לחלוף ואני מרגיש לאט לאט איך נשחק הדימוי העצמי שלי והופך למשהו פתולוגי ומעורר רחמים בעיניי עצמי, מה שמקשה עליי יותר ויותר ליצור קשרים ממקום בטוח בעצמו . אני חושב שמצבי יכול היה להיות שונה לחלוטין בנסיבות אחרות ולכן מאוד מתוסכל....תדמית הבתול הנצחי וחסר הביטחון היא לא משהו שאני מוכן להתמסר אליו, ואני לא יכול להמשיך ולהסתיר עוד......אני שוקע יותר ויותר בדיכאון שמנציח את הבעיה.......................................................עזור לי בבקשה

ד"ר אורן חסון
נפלת שדוד לפנטזיה
27.08.2005 • 01:50

בתול יקר,
עושה רושם שנפלת שדוד לפנטזיה. לחלומות הרומנטיים שאיתם אנחנו גדלים. אתה מחפש אהבה גדולה, ומתקשה למצוא אותה. אז אולי, מכיוון שאתה ממילא לא מצליח בתנאים הללו למצוא אהבה, אולי מוטב שבינתיים תחפש משהו אחר. למשל, ידידות קרובה ואינטימית. למשל, סקס. ובינתיים תסתפק בזה. גם למצוא ידידות אינטימית היא דבר מיוחד, וגם למצוא סקס עם מישהי שמוצאת חן בעיניך ולא יותר, יכול להיות דבר נפלא.ואם אתה חושש שמא אתה מזיק לאשה שאתה בוחר לקיים איתה יחסי מין, אם אתה לא מאוהב בה עד כלות, מוטב שתחשוב שוב. אמנם נשים רבות רוצות שיתאהבו בהן עד כלות, אבל בזמנים נתונים ובתנאים נתונים זה לא תמיד נכון. לכן, נסה להרגיע את עצמך, וצא עם מישהי שסתם מוצאת חן בעיניך, ואם לא איתה, אז אם אחרת שמוצאת חן בעיניך. העולם מלא בבחורות שמוצאות חן בעיניך, גם אם למצוא מישהי שתוכל להתאהב בה עד כלות היא ממצא נדיר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083