חילופי זוגות: צעד לפרידה
ira
החלפת זוגות בלי רצוני
⌄
שלום
אני אחרי הריון כ חצי שנה . מזה שנה היחי מין ביני לבעלי ירדו ל 0 הכוונה ש פעם בחודש במקרא הטוב(אנו בני 30).זות לא היתה בעית הריון כ בהריון הקודם שכבנו עד הרגע אחרון כמו כן אחרי לידה המצב גם לא השתפר. הוא מצידו אינו מעוניין ואני כמה פעמים ניסיתי- אבל לרוב קיבתי תשובה שלילית.אני מרגישה שחסר לי .איני רוצה ללכת לחפש את עצמי בחוץ כמו כן גם אין לנו זמן כי ילדים קטנים ( כך שאני כמעט בטוחה שאין לו אף אחד אחרת). העיניין הוא שלאחרונה הוא שמע מזוג חברים שלנו שהם מתחלפים עם זוגות אחרים והוא נורא התלהב מהעניין ומאוד לוחץ עליי לינסות. עד כדי כך שהוא הודיע לי שלא בא לו עליי יותר.אני לא בקטע.לא בא לי לינסות.הצעתי לו לינסות לששפר את היחסים בינו אך הוא לא מעוניין לישמוע- כל משמעניין אותו עכשיו זה נושא ההחלפות זוגות.והוא גם מפעיל עליי לחץ פסיכולוגי- אם הוא ידבר על זה יותר כך אני אשתכנע מהר יותר אבל אותי זה פשות מגעילמה עושים????????
ד"ר אורן חסון
צעד ראשון בדרך לפרידה
⌄
אירה יקרה,
חילופי זוגות כשאת לא בעניינים, זה צעד ראשון בדרך לפרידה. לכי ליעוץ זוגי. אולי עוד לא מאוחר מדי. והיי חד משמעית בנוגע לחילופי זוגות. היום הוא לא נמשך אליך, או משתמש בזה כנשק, הוא מחפש לגיטימציה שלך כדי להיות עם נשים אחרות (על-ידי כך שתסכימי), או לגיטימציה לעשות זאת ללא רשותך (כי הוא רצה לעשות חילופי זוגות, וכי לא הסכמת לכאורה להצעה לגיטימית).חילופי זוגות או נישואים פתוחים יכולים להתקיים בהצלחה, אולי, רק בזוגות מאד ותיקים ומאד בטוחים בזוגיות שלהם, כי אלה יכולים לעמוד בקלות רבה יותר במשברים רגשיים. מרבית הזוגות יתמוטטו, במוקדם או במאוחר, כתוצאה מתהליכים כאלה.