תמיכה בזוגיות במשבר
אורן
עזרה בנושא חיילת חשובה מאוד בחיי...
⌄
שלום,
שמי אורןאני חייל בן 21 מהצפוןאני צריך את עזרתכם בסיפור הנ"ל לגבי אחת שהגיעה לשרת איתי במשרדלפני כ 8 חודשים.. אז ככההיה לה חבר עד לפני כ 5 חודשים, נפרדו אחרי שנתיים ביחדאני והיא מאז שהיא באה בקשר טוב ידידים כזה... אחרי שהם נפרדו הפכנו לקשר עוד יותר טוב... היא יודעת שאני אוהב אותה ונמשך אליה והכלהיא גם אוהבת אותי אבל לא בשביל חברות רצינית וכל זה..לא שכבנו לא התנשקנו למרות שאם היה יוצא זה היה קורה מנקודת מבט שלי ושל אחרים.הסיפור הוא שיש לה מישהו כזה שהוא בעקרון רק בשביל סקס כבר 2-3 חודשים.. לא יותר מזה.הבעיה היא שהיא בדיכאון עוד מחבר שלה לשעבר.. ואני לא יודע איך לעזור לה.. ממש דיכאון עד שכמה פעמים בשבוע היא בוכה ושומעת שירים מדכאים וכאלה... אני לא יודע מה לעשות כדי לעזור להאני חייב עזרה בנושא הזה ניסיתי הכל כבר...היא הבן אדם הכי חשוב שיש לי כרגע היא עשתה המון דברים למעני שעשו לי רק טוב.. ואני רוצה להוכיח לה שגם אני יכול למענה... בבקשה ממכם כל דבר שיש לכם בראשבתודהאורן:)
ד"ר אורן חסון
הכל תלוי עד כמה אתה חזק
⌄
אורן יקר,
במקום לדבר איתה על החבר שלה, מה שישאיר אותה במקום, קח אותה לבלות, קח אותה לרקוד, לשמוע מוזיקה טובה, סרטים וקומדיות. היא צריכה אווירה עליזה כדי לעבור את המשבר, וזה מה שאתה מסוגל לעשות. אבל קח בחשבון שאם אתה אוהב אותה והיא לא מעוניינת בך, יכול להיות שאתה לא יכול לעודד אותה, כי האכזבה שלך בכל פעם שהיא תסרב להענות לך לקירבה איתה, תהיה לה לעומס גדול מדי, והיא תתרחק ממך. ואולי להפך – אולי לך יהיה קשה לעמוד בזה, כשהיא לא מעוניינת בך, והכאב שלך ירחיק אותך ממנה. מה שאולי לא יועיל לה להרגיש טוב בנוכחותך, ואולי טוב בכלל. הכל תלוי עד כמה אתה חזק.