חיזוקים? למה צריך אישור?
אמה
שליטה בגברים
⌄
אני אוהבת לשלוט בגברים, לאו דווקא מבחינה מינית, זה לא הכי מושך אותי, אלא בחיים בכלל, להפוך אותם למשרתים שלי, שלא יעיזו להמרות את פי, שיעשו את מה שאני מצווה עליהם, תמיד, בלי להתנגד או להתמהמה, שיהיו "עבדים" שלי.כמו כן הגברים האלה גם צריכים להיות עמידים (לא מבוגרים, איני נמשכת אליהם), אני מזלזלת בגברים שאינם מרוויחים הרבה כסף, כאילו שהם לא יכולים להרשות אותי לעצמם, ואפילו מביכה אותי המחשבה שאני אהיה בקשר זוגי עם אדם שמרוויח שכר מינימום או אפילו קצת יותר.אני גם אוהבת שהגבר שלי יהיה אדם רגיש.אני חייבת לציין שמעולם לא הייתי בקשר שבו לא עשו את כל מה שרציתי!תמיד קיבלתי את מבוקשי.אני אדם אגואיסטי, לא מתחשב ולא ממש אכפת לי מאנשים אחרים (שאינם יקרים לי).אני אומרת את זה כי זה נכון, לא בגלל שאני חושבת דברים רעים על עצמי, ההיפך הוא הנכון.למען האמת אני לא מאמינה שיש אדם שעושה מעשים טובים אם לא יוצא לו מזה משהו, הכל מתוך אינטרסים, בדרך זו או אחרת, זה הטבע האנושי.האם יש לי בעיה?תפיסה מעוותת?אם זה עובד, ושני הצדדים שמחים, מדוע להפסיק את זה?או שפשוט יש לי "פטיש" שאינו מזיק לי?
ד"ר אורן חסון
חיזוקים?
⌄
אמה יקרה,
כתבת את ה"אני מאמין" שלך. את כותבת שאת מרגישה איתו בנוח מאד, ושזה מה שטוב לך. אז מדוע הרגשת שאת צריכה לכתוב אותו, ולקבל חיזוקים ממני, "שזה בסדר"?