חיבור מחדש לאחר בגידה
dina
בגידה
⌄
בת 50-נשואה 26 שנים-כל השנים חייתי במחשבה שבעלי מעולם לא יבגוד בי-לפני שבוע שמתי לב שבעלי התחיל למחוק הודעות מהנייד-ולרוקן יומן שיחות-בקיצור הוא ביחסים עם אשה אחרת-ואני במקום לצרוח ובמקום לכוס עליו-התחלתי להתאהב בו מחדש-מתגעגעת אליו כל יום מחדש-החשק המיני שלי קפץ עד השמיים-בזמן שהיה מתחנן שנשכב-אני מתכתבת איתו בהודעות-שמעולם זה לא קרה ביננו-תסבירו לי האם אני נורמלית
ד"ר אורן חסון
חיבור מחודש לאחר בגידה
⌄
דינה יקרה,
כן. זו תגובה מאד טיפוסית לנשים רבות שמוצאות עצמן נבגדות, ואחר-כך, באופן מודע או מודע חלקית, מנסות להוכיח לו ולעצמן שהן שוות, ושאף אחת אחרת לא תתחרה בה. לא כולן מגיבות כך, ואחרות מגיבות בדרך שאת חושבת שהיא "נורמלית", כלומר, כעסים, התפרצויות של כאב, התרחקות ומחשבות משמעותיות על פרידה. ואל תתפלאי אם גם זה יגיע אחר-כך. גם זו תגובה טבעית מאוחר יותר, כשהעניינים לכאורה יחזרו למסלולם, כאילו ששום דבר לא קרה.חשוב שתקשיבי היטב למה שאת מרגישה. גם דברי איתו על מה שהוא מרגיש, כי חשוב מאד ליצור ביחד את החיבור הרגשי, ולא רק את החיבור המיני. וחשוב עוד יותר גם לתת מקום לאמפתיה שלו לכאב שלך. ואם תראי שדברים מתחילים להתפספס ביניכם, ללכת לייעוץ זוגי כדי להגדיר טוב יותר את הרגשות ואת היחסים שביניכם.