חופש זוגי: מה לעשות?

תאריך פנייה: 15.04.2015 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
מיכל
דילמות
15.04.2015 • 07:41

אני גרושה כ-3 שנים, נמצאת בקשר כ-8 חודשים עם גבר גרוש,כמו בכל מערכת יש אהבה ומשיכה ויש המון דברים טובים ויש גם לא מעט אתגריםלפני מספר ימים הוא דיבר על כך שהוא לא רוצה להרגיש מוגבל ואין מחיר לחופשוייתכן והוא יכיר משהיא לסטוץ, הוא לא מנסה להסתיר אלא להיפך הוא רוצה שאני הסכים לכך.לדבריו זה לא ממקום שחסר משהוא, והוא גם לא בטוח שהוא "ינצל" את האפשרות אלא ממקום שהוא מרגיש מוגבל ו"שאני בונה עליו".על הקשר בינינו הוא אומר: אני רוצה לבחור בך ולהיות אתך מתוך חופש פעולה.ברור שיש לי בעיה מוסרית,ערכית,דימוי נשי מול הנושא.השאלה בעצם אלייך כמטפל וכגבר איך נכון להתייחס לדבר.?

ד"ר אורן חסון
קאזוס בלי
16.04.2015 • 18:23

מיכל יקרה,
את צודקת. הוא רוצה לעצמו חופש, ואת הרשות שלך - על מנת א. לא להרגיש רע עם עצמו מצפונית, ו-ב. שלא תציקי לו בעניין הזה. אם זה לא מתאים לך, את צריכה לומר שזהקאזוס בליבשבילך. כל אמירה אחרת, נותנת פתח למשא ומתן. האמירה שלו שלא בטוח שהוא ינצל את זה, היא דמגוגית, ונועדה רק כדי להקל עליך להסכים גם אם את לא רוצה להסכים.ואם את שואלת אותי, כבר מרוח הדברים שבה כתבת אני יכול להבין שאם תדעי שהוא יצר קשר מיני עם מישהי, תרגישי אומללה, וכך יהיה כנראה גם אם רק תחשדי, ולו רק כי נתת לו אישור, והוא נעלם איזה יום לשלוש שעות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מיכל
קאזוס בלי
16.04.2015 • 19:34

אם הבנתי נכון,במידה והוא לא מוכן לשגת מכך, לאחר שהדגשתי שזה טאבו!!!נכון עבורי לנתק קשר?

ד"ר אורן חסון
להיות עם ולהרגיש בלי
16.04.2015 • 20:53

מיכל יקרה,
ההחלטה היא שלך, ותלויה בתשובה לשאלה אם תוכלי לחיות בשלום עם הצהרה שלו שהוא פתוח לסטוצים. וקראי שוב את תשובתי הקודמת, כדי לחשוב על המצבים השונים האפשריים.הוא רוצה להיות עם ולהרגיש בלי, ונדמה לי שאת רוצה להמנע מלהיות עם האשליה של להיות עם, כשהוא מרגיש בלי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083