חוסר שובע בבנות - מה הסיבה?
דוד
חוסר בטחון או שלא טוב לי עם מה שיש
⌄
שלום רב,
אני בחור בן 28. אני יוצא עם בחורה מזה כחודשיים וחצי.בהתחלה התלהבתי ממנה, למרות שהמראה שלה ממש לא הטעם שלי.כל מי שרואה אותה אומר שהיא נראית בסדר גמור, לא יפהפיה אבל גם לא מכוערת.העניין הוא שאחרי כחודש עברה לי ההתלהבות ממנה, והיא כבר הופכת להיות פחות ופחות נאה בעיניי מפעם לפעם, עד כדי כך שאיני מסוגל להסתכל עליה לפעמים.לפעמים היא נראית טוב בעיניי ולפעמים ממש לא, תלוי בתאורה ובזווית שאני מסתכל עליה וכו'. בעיקר אם בנות אחרות נמצאות בסביבה אז אני ממש מאוכזב מהמראה שלה וממה "שיש לי" ונהיה מאוד עצוב ודכאוני מזה.כשאני רואה בנות אני מרגיש שאני רוצה להתחיל איתן, זה יישמע מצחיק, אבל אני ממש מתאהב בכל אחת כמעט ברחוב, ואפילו בנות צעירות מאוד, ילדות... ואני לא מתכוון מבחינה מינית, אלא ברגע שאני רואה מישהי עם פנים נחמדות בעיניי אני מיד מתאהב בה ורוצה לגשת אליה לדבר איתה.רציתי לשאול,האם זה יכול לנבוע מזה שכמעט ומעולם לא היו לי קשרים עם בנות, אפילו לא ידידותיים (באתי מרקע דתי) ולכן אולי הסיבה לזה היא חסר בטחון ונסיון מול בנות? (גם באופן כללי אני מאוד חסר בטחון מול אנשים)או שאולי זה פשוט נובע מזה שאני "לא מרוצה ממש שיש לי" ולכן מנסה למצוא "פיצוי".או שאולי זה משהו אחר?...כיצד ניתן לדעת ואיך ניתן לטפל בכל מקרה?אני לא רוצה לשקר לעצמי ולכן חשוב לי מאוד לדעת אם זה משהו שניתן לטפל בו או שהבעיה פשוט בבחורה שהיא לא מושכת אותי מספיק.תודה רבה וכל הכבוד ליוזמי האתר הזה ולמטפלים שעונים בו, אתם פשוט עושים עבודת קודש.
דוד
חוסר בטחון או שלא טוב לי עם מה שיש
⌄
אני רוצה רק להוסיף שיצא לי כבר לאזור אומץ ולהתחיל עם בנות שראיתי.לכן אולי זה מחזק את העובדה שה "חוסר שובע" בבנות כן נובע מאי השלמה עם המראה שלה?...