חוסר משיכה מינית בזוגיות דתית

תאריך פנייה: 09.05.2010 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
אני
חוסר משיכה מצד חבר
09.05.2010 • 08:46

שלום
אתמול חברי התוודה בפניי שאין הוא חושק בי כבעבר.למעשה גם התוודה שרק מאוד מחבב וכיף לו איתי אבל עדיין לא אוהב.הרגשתי זאת כל הזמן ולכן העליתי את הנושא.הרי כך אפשר להרגיש לידידה הכי טובה, לא?אז מה מבדיל אותנו מידידות טובה?אנו יוצאים מעל שנה.אנו חברים מאוד טובים קשורים זה לזה ויוצאים הרבה. יש בניינו הבנה וכבוד הדדי. אנו לא רבים. אבל חוסר חשק אצלו מפריע כי הוא מתבטא בקרירות שלו כלפיי דבר שמקשה עליי וחוסם אותי לבטא את מה שאני באמת חשה.דברנו על חתונה בקרוב.הידיעה בדבר שהוא מרגיש כך, ערערה אותי ופגעה בנשיות שלי ואני מפחדת להתחתן איתו.למען האמת ידעתי שהינו מרגיש כך כבר כמה חודשים והאמנתי שהרגשתו תשנה.חיכיתי לזה אך כששאלתי מה הוא מרגיש תשובתו הייתה לא נעימה..הלחץ משפחתי גובר משני הצדדים הוא בן 30 ואני שלוש שנים פחות.איבדתי את סבלנותי ואני ושוקלת להיפרד.אנא עזרו לי להחליט האם להמשיך בקשר או לא.אני אוהבת אותו ומצפה לקבל את זה ממנו בחזרה.חשוב לי לצאת עם אדם שיחשוק בי שיתן הרגשה של נאהבת....תודהאני

אני
חוסר משיכה מצד חבר-עוד דבר
10.05.2010 • 08:16

אנו לא מקיימים יחסים מיניים כי אני דתייה ולפני כחודש הפסקנו לקיים יחסי מין לא מלאיים כי יש דברים שלצערי אני עדיין לא מוכנה לעשות.אז הוא ויתר על הכל. דבר שמאוד מעציב אותי והוא את זה יודע.ההורים לוחצים שאפרק איתו את החבילה כי בחורה דתייה לא יכולה לצאת כל כך הרבה זמן עם גבר...הם חושבים שהוא מורח אותי למרות שדברנו על חתונה. אבל מבחינתם באופן מעשי לא נעשה דבר.אבל שוב זה מפחיד אותי - מה יקרה אם לא ימשך אליי באותה רמה כשהוא היה עם בחורות חילוניות?מחכה לעצתתכם..