חוסר משיכה לבעל - מה עושים?

תאריך פנייה: 11.11.2011 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
ליהי
יחסי מין והריון
11.11.2011 • 09:36

אורן שלום,אני ובעלי נשואים מספר חודשים ואני בהריון בחודש שישי, כל זוגיות שהייתה לי לפניו הייתה מלווה בחשק מיני מאוד גדול ותשוקה ואילו עם בעלי הדבר אינו כך ויוצא שהרבה פעמים אני נרתעת מהמגע שלו, הוא רוצה לשכב איתי כל הזמן ואני לא יודעת למה אבל אני פשוט רואה בלשכב איתו נטל שצריך להיפתר ממנו, אני יותר נהנית מלאונן עם עצמי מאשר לשכב איתו ואני מאוד מתוסכלת כי הוא נכנס כל הזמן לאתרי פורנו(למרות שאנחנו שוכבים לפחות פעמיים בשבוע- אבל לרוב הוא היוזם ואני הנגררת..) זה קצת מתסכל לראות את כל אתרי הפורנו האלו וכל הבחורות החתיכות שהוא מסתכל עליהן...מה היית מציע לי לעשות?

ד"ר אורן חסון
חוסר משיכה אליו. למה בעצם?
13.11.2011 • 01:19

ליהי יקרה,
אני לא יודע כמה זמן הכרתם לפני ההריון, ואם את מדברת רק על תקופת ההריון או רק קודם. אם גם קודם זה היה כך, והתחתנת איתו למרות זה, כנראה שהיו לך סיבות טובות אחרות שהחלטת שהן מפצות על זה. יש לכם בעיה מינית, הוא לא מרגיש שאת נהנית ממנו, ומן הסתם עדיף אתרי פורנו על משהו אחר. – יש לכם בעיה בתחום המיני. טפלו בה באופן מקצועי: לכו לטיפול מיני.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ליהי
חוסר משיכה אליו. למה בעצם?
14.11.2011 • 16:38

סביר להניח מאוד שיש בעיה, הבעיה היותר גדולה שלי כרגע היא שלמרות שאנחנו שוכבים והוא מאוד נמשך אליי אני לא ממש נהנית מהחדירה, ולמרות שאנחנו שוכבים והוא מתלהב אני רואה שהוא עדיין נכנס לאתרי פורו וגם לא מוחק היסטוריה אז אני רואה את כל האתרים שהוא נכנס אליהם וזה קשה לי כי אני נאלצת לראות העדפות מיניות וכדומה...אתה חושב שאני צריכה לבקש ממנו למחוק היסטורית גלישה לאחר צפייה או שכך יש לי לפחות את ההזדמנות לראות מה עובר לו בראש..?אתה חושב שאם שוכבים נניח פעם ביומיים או שלושה הדבר מצדיק עדיין כניסה לאתרי פורנו גם אם הוא מסופק ממני?

ד"ר אורן חסון
עניין של הגדרה, או בעייה מינית?
15.11.2011 • 00:14

ליהי יקרה,
מרבית הנשים אינן מגיעות לאורגזמה מחדירה. אני לא יודע אם לזה את מתכוונת, או לכך שזה ממש לא נעים לך, שזה משהו אחר לגמרי. במקרה השני, כדאי לך לבדוק את העניין בטיפול מיני, ללא שום קשר לעניין הפורנו.ובאשר לפורנו... אני עצמי לא אוהב את התעשייה הזו גם בשל ההשלכות החברתיות שלה על הנשים המעורבות בה, ולפעמים גם על הגברים המעורבים בה. אני מאד חרד להשפעה של פורנו על צעירים, שהמיניות שלהם בהמשך חייהם נפגמת בשל תפיסה מוקדמת ומוטעית של מיניות ושל תפקידי המינים. ועם כל זאת, חלק נכבד מהגברים, ואולי רובם, זקוקים לאוננות גם אם הם מקיימים יחסי מין פעמיים-שלוש בשבוע. ביניהם, יש רבים הזקוקים לגרוי רב יותר מאשר מחשבה או תמונה מצולמת, וכאן נכנסים לתמונה סרטי פורנו. כך שאני לא יכול לבטל את משמעותה לגמרי. מידת הצורך בפורנו היא עניין אינדיבידואלי התלוי במיניות שלהם ויכולת יצירת הגרוי, ואצל חלק הוא צורך משמעותי. כך שכל זוג צריך למצוא את הפתרונות שלו, ובתנאי שתהיה ביניהם פתיחות מספקת כדי להבין זה את זה, וכדי לדעת להתחשב בצרכים ההדדיים, חשוב שלא להשתמש בהם באופן כוחני, כדי ליצור כפייה או פחדים באופן כזה או אחר על הצד השני.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083