חוסר משיכה לאחר לידה - מה לעשות

תאריך פנייה: 12.02.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ר
שאלה
12.02.2006 • 13:19

דר' שלוםאני בת 28, כחודש לאחר לידה קיסרית נשואה פחות משנה ויש לי זוגיות נהדרת, בעל מקסים.לפי המלצת הרופאים עדיין אסור לי לקיים יחסי מין 6 שבועות לפחות. אך אני מתגעגעת לבעלי ומנסה להנעים לו בדרכים אחרות והוא דוחה אותי על הסף. לא מעוניין.וכשאני נפגעת ושואלת מה העניין, משיב שמעדיף להמתין ולקיים איתי ולהנות איתי יחד, ושזה לא בוער לו ומסתובב לישון. אני המומה. ניסיתי לדבר ללא הועיל. זהו בעל שכל הזמן רוצה סקס.אני חושדת שהוא בוגד בי... ומוטרדת מהעניין. הייתכן שאיננו משתוקק??יש לציין שבהריון לא קיימנו גם הרבה ..)האם זה בגלל שהמראה שלי השתנה, בגלל הלידה ומה שראה..? איך אדע?

ד"ר אורן חסון
חוסר משיכה לאחר לידה
13.02.2006 • 02:24

ר יקרה,
מן הסתם, כנראה שמי שיודע הכי טוב זה בן זוגך. אני מציע שתדובבי אותו, ותשתדלי לעשות זאת באוירה טובה. כי יכול להיות שהוא מסתיר בפניך כדי לא להכאיב לך. זה לא אומר שיש לו מישהי אחרת, זה יכול להיות שהוא גם לא רוצה להביע דחייה אם נוצרה אצלו. אבל אולי אם תגידי שאת באמת רוצה להבין, כי דברים כאלה אפשר לפתור, ואם צריך בעזרת סיוע של טיפול מיני (וגם אם לא, אולי בעזרת פתיחות ושיחות וסבלנות), אז אולי הוא יהיה מוכן לדבר על זה. ובתנאי שתדעי לא להיפגע, כי זה משהו שעובר עליו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083