חוסר חשק ופורנו - מה עושים?

תאריך פנייה: 07.01.2010 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
נטלי
אמון שנשבר
07.01.2010 • 08:43

אני וחברי יחד כשנה, אני בת 23 הוא בן 29.לפני לא היו לו קשרים רומנטיים.היו מס' מקרים לפני כחודשיים ששברו לי את האמון בו, וגרמו לי להיות חשדנית ואובססיבית.לפני כחודשיים גיליתי שהוא וחברו התערבו אם הוא יצליח להפשיט איזו נשואה במסינג'ר, את תמונות העירום שלה מצאתי בפלאפון שלו. אח"כ גיליתי התכתבויות שלו עם מישהי נשואה שהכיר לפני שפתאום צצה בחייו, והוא הביע נכונות להיפגש איתה.חיפוש יותר מעמיק הראה לי שהוא נכנס 5 פעמים לאתר הכרויות וענה לפניות.בנוסף, הוא נרשם לאתר להכרויות דיסקרטיות.הוא טוען שהוא אוהב אותי, וההתנהגות הזאת נובעת מהרגל של שנים של לבד, שהצ'אטים והאתרי הכרויות היו חלק בלתי נפרד מהחיים שלו וייקח לו זמן להתאים את עצמו למע' זוגית.הוא לא רואה את מעשיו כ"כ חמורים ומייחס את התרגשותי לגילי הצעיר. "אולי הם לא במקום אבל זה לא כזה נורא כמו שאת עושה את זה".מעבר לפגיעה, כל הזמן מקננת בי התחושה שהוא יעשה את זה שוב, שאני לא יכולה לסמוך עליו ואולי באמת משהו חסר לו.האם הוא צודק, אני מגזימה בתגובה שלי? אני לא יודעת איך להתגבר על זה ואם בכלל אני צריכה.אני יודעת שאף אחד לא יכול לענות על זה במקומי ובכל זאת אני רוצה פרספקטיבה של מישהו חיצוני, שיכול לומר לי בהיגיון קר את דעתו.

נטלי
עוד משהו קטן..
07.01.2010 • 09:10

אנחנו בקושי מקיימים יחסי מין, יש לו חוסר חשק קיצוני. הוא אומר שתמיד הוא היה ככה (הוא קיים פעמים בודדות בחייו יחסי מין).מצאתי במחשב שלו עשרות אתרי פורנו שהוא נכנס אליהם.כאילו גיליתי עולם שלם שנסתר ממני, אני כבר לא יודעת מי הוא..האם הכניסות המופרזות לאתרי פורנו וכל החיים הכפולים באים לפצות על בעיית המיניות? אני בטוחה שהוא לא בוגד בי פיזיתאני מצטערת מראש על התוכן המבולבל.